Popeye Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 kiminle oldugunu göremedim öyle karıştırırken rastladım izlemek lazım heyvanı :) (tyson'ı son maçta yenen ingilizi daha önce parçalamaştı sinan)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Zegna, 08 Şubat 2004 00:06 tarihinde demiş ki: fasıldan geldım kafamda darbuka sesi var hala gecmıyo
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ehe ne maçı oluyor şimdi bu? yenerse noluyor yenmezse noluyor? nerde bi de bu, hangi ülkede yani..
GE-TA Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Kısa sürdü, halbuki yorumcunun geyiği hoşuma gitmeye başlamıştı. *sigh*[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 oeh be şansa bak iki üç mesaja bakıyım dedim bir gittim salona maç bitmiş lol havlu atmış karşı taraf bu arada maçın kimle oldugunu göremedim :( o süper yorumlarıda kaçırdım ya bir de ona yanarım ehe[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Zegna, 08 Şubat 2004 00:06 tarihinde demiş ki: fasıldan geldım kafamda darbuka sesi var hala gecmıyo
GE-TA Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Sergie Gerbilmemnekev (atıyorum ama çok benziyordu) gibi birşeydi adı rakibin, köşede muhabbet rusça kokuyordu. Rus falan olabilir. Edit: Şu anda yapılan maçta üzerinde Nelson yazan eteğe hasta oldum. [signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test [Bu mesaj GE-TA tarafından 05 Eylül 2004 01:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar