kiddo Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Öncelikle bu adrese girip "signal" tabından (diğer araçlarda yararlı olabilir) downstream frekansınıza bakıyosunuz. 531000000 Hz den daha yüksek bi downstream frekansınız varsa geliş yolunda :) bi sorun var demektir. Kendiniz halletmek isterseniz öncelikle kablo modem ve diğer televizyon yayınlarını ikili splitterla ayırmalısınız. Yani modeme giden kanal sadece bir kez kesilmeli. Bu ilk splitter iki çıkışlı olmalı ve çıkışlarından biri dc862 diğeri 85862 değerinde olmalı. dc kanalından kablo modeme çekeceğiniz kablo ve diğer kanaldan maximum ikiye ayrılan televizyon yayınları işinizi görecektir. Televizyon için olan kanalda bi sonraki ayırma işlemi maximum 2 olmalı sonra istediğiniz! kadar ayırabilirsiniz. Bu verdiğim splitter modeli kablo modeme gelen giden sinyaller için en stabili olduğundan bunu kullanıyoruz.Teknik servisi arayarak (direk bu frekans çok yüksekmiş değiştirebilirmisiniz derseniz pek kaale almazlar siz kesilmelerden şikayetçiyim deyin). bu prosedürü onlara ücretsiz yaptırabilirsiniz. Hatta alakasız yerlere koyduğunuz bir iki splitter sayesinde gelen teknik ekipleri canından bezdirebilir ve tüm tesisatı temiz bi şekilde ücretsiz stabilize edebilirsiniz. Eh. Hep onlar sömürdü ama dimi :) Anarchy rulz efem :p //Televizyon yayınlarını istediğiniz kadar ayırabilirsiniz dedim ama en sağlıklısı iki. [Bu mesaj kiddo tarafından 04 Eylül 2004 22:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Ayrıca eğer ben maximum değerde download upload ediyorum. Ve kesilmelerden muzdarip değilim diyosanız hiç ellemeyin.[signature][hline]Üzüldüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Düşündümde pek küçük olmamış. Ama işe yarıyo :)[signature][hline]Üzüldüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 aman allahım Downstream Frequency 555000000 Hz[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. shinsetsu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 benimde yuksek ama napcaz annamadım[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 yok abi kalsn yararm fln karambolde :D 540000 fln bnmki[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Linkdeki adreste Signal'a basınca This feature is not enabled. This feature has not been enabled in your cable modem. diyo, ne alaka?[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar