HellWalker Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Son zamanlarda okuduğunuz kitaplar nelerdir? -Avare Yıllar,Orhan Kemal -The Old Man and The Sea,Ernest Hemingway Çok entel biri değilimdir :) P.S:15 yaşında entelmi olunur,Allah korusun.. P.S:Entellik kötü bişi değildir,ancak öle biri olmak istemem..[signature][hline]Hoax® "İsmet bi sıçtı, boku hala kurumadı.çünkü bokunu kiç kurutmadı, her fırsatta üstüne işedi." By Ra_d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ee bu konu acılmamısmıydı ayrıca konu dısıyla ne ılgısı var ya da ılgısı var mı bılmıyorm aman nese =)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 dan brown - da vinci code mudur nedir onu okudum baya güzel sevdim[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Kitap okuyan entel olmak zorunda değildir...[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Homeros - ilyada Entel olmakta kötü bişey değildir.[signature][hline]Üzüldüm... [Bu mesaj kiddo tarafından 04 Eylül 2004 22:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Tanrı ile Sohbet'in birinci kitabı bitti Şimdi 2. ye başlıyacam[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ravenloft-sislerin vampiri[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Samim kocagöz-tartışma ya başladım ama pek sarmadı gibi ,siyaset sevmiyom.karalamada var bu konu.[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 warcraft: day of the dragon - richard a. knaak warcraft: lord of the clans - richard a. knaak fr: realm of shadows - r.a. salvatore isimleri niye ingilizce yazdım ingilizcelerini okudum ve türkçe çevrimlerini bilmiyorum..[signature][hline]usstan zhal malar chath...xuil chath Heffer, 22 Ağustos 2004 01:09'da icq'dan demiş ki: pink metalse bende illithidim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Richard A Knaak'e uyuzum, neyse şu anda okudugum ve bitirmeye kastıgım Darksword Trilogy (KaraKılıç Üçlemesi) -Forging the Darksword (Karakılıcın Dövülüşü) Bunu Okudum daha bundan sonraki serinin kitapları: -Doom of The Darksword (Karakılıcın Yazgısı) Bunu okuyorum şu an. -Triumph of the Darksword(Karakılıcın Zaferi) ve 10 yıl sora çıkan en son kitap -Legacy of the Darksword (Karakılıcın Mirası) Yazarlar: Margaret Weis & Tracy Hickman. edik: Böyle bu tür bi konu vardı sanki :hmm: [signature][hline] The Truth is out There [Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 04 Eylül 2004 23:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 eh olabilir kişiden kişiye değişir ben de weis/hickmani sevmem mesela. ama dragonlance sevenin knaak sevmesi de caizdir adam legend of huma'yı yazdı :) (bu arada dl sevmem)[signature][hline]usstan zhal malar chath...xuil chath Heffer, 22 Ağustos 2004 01:09'da icq'dan demiş ki: pink metalse bende illithidim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Margaret Weis & Tracy Hickman sevilmez tapılır yanlışın var. Richard A Knaak'in yazdıgı Bartuc'un Mirası adlı Diablo'dan esinlenerek yazılmış bi kitabı var sanırım onu okumadın. Ben okudum ve İgrendim yani hiç güzeldegıldı. Death Gate'den sora okumamında etkısı var tabi Öyle bi şaheserden sonra Bartucun Mirası rezil ötesi geldi.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 burda bu konunun daha yararlısı var[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 dan brown - da vinci şifresi sevdim ve diğer kitaplarını da kafaya koydum[signature][hline]THiM, Fëanor, F_Arcamenel, I_Touch, (^-.-^) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar