Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 BAK YA KAFAMA TAKILDI LAAAA
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 izmirde arabaya bile gönçürük falan diyor olmalarından korkuyoruz zaten biz kağıt kalem yerine füttürük fittirik marul yerine sümçek çay kaşığı yerine zengoçi ilmiksin çay yerine zengoçi sandın di mi.. değil.. efliçuy
Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 LAAAA CEVAPP VERİNNNNNNNN KALBİM TEKLEMEYE BAŞLADI HAK YOLUNDA DEĞİLMİYİM YOKSA. YANLIŞMI YAPIYORUM SÖYL----------- "game over"
Bella Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Miyaw1 said: x, y, z kişiliklerinin dediklerinin benim için bir önemi yoktur isterse tanrının huzuruna çıkarsın konseptimi. ah bu gençler. hemen de bakış açılarınız değişiyor yahu.
Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Bella said: Miyaw1 said: x, y, z kişiliklerinin dediklerinin benim için bir önemi yoktur isterse tanrının huzuruna çıkarsın konseptimi. ah bu gençler. hemen de bakış açılarınız değişiyor yahu. ahhhhh hepatit R yapıcan beni be. anadan doğma bakış açısımı veriliyor bize, biz oluşturuyoruz bunu. küçükllükten gelen bişi bu. benim babam senini bananı döver diyene bende hayır benim babam senin banaı döver deseydim böle olmazdım.
smrnoff Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 senin yapacağın normal adam gibi insan gibi yazmak bu arkadaşlarının hepsiyle olmasa da çoğuyla görüşmeyeceksin bırak seni insan gibi hatırlasınlar ortamı kızıştırmaya ne gerek var
Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 aynen dediğin gibi küçükken böle hırslar bana gelmedi. hiç futbol oynamadım nedense. ama bunun nedeni büyük ihtimal 6 yaşından sonra olgun insanların yanında yetişmemden kaynaklanabilir velet ken veletlerle takılmadım. starcraftında baya katkısı oldugunu düşünüyorum baya zerg oynardım 1999 yılında (7 yaşında) şimdi bakıyorumda o bana benim babam senin babanı döver diyenlere biri tornacıda, biri sanayide, biri ot içiyor, biri hala liseyi bitremedi... işin ilginç yanı o ezik ben amerikan vatandaşlığını almaya çalışıyorum.
Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 smrnoff said: senin yapacağın normal adam gibi insan gibi yazmak bu arkadaşlarının hepsiyle olmasa da çoğuyla görüşmeyeceksin bırak seni insan gibi hatırlasınlar ortamı kızıştırmaya ne gerek var offf abicim ben adamlarla o denileni geçmiyorum. lisede geyik muhabbetini kendi mizacıma uyarlayarak yüz güldürecek bir şekilde aktarıyorum. hatta şu anda bitti kontrol için postaladım cevap bekliom(gerçi cevap gelmicek bugün ygs var onların)
Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 93 lülerde ben daha 17 ye yeni girdim :)
Öne çıkan mesajlar