mono Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 doctor da crafting kolonunda neyi grind etmelidir? hangi resourcelar grind oncesinde toptan alinmalidir? danko ps. eet usendim orjinal thread lere girip bakmaya :)[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono
Axl_GnR Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Advanced bio controller.[signature][hline]Ben Jack'in dışlanmışlık hissiyim...
sLog Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 monocum. gidecen 23k lok wheat ve 23k tat. fiberplast alıcan. sora başlıcan advanced bio effect controller yapmaya.. macro kullanmadım 4 adet generic crafting tool la 4 saatte bitti :P[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden.
mono Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ehe cm nin aynisi mi? okeydir dasti.. :)[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono
heyd Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 aynen öle macro kullanıcaksanız 8 generic ile yapmanızı tavsiye ederim üretim bitmesini beklemezsiniz[signature][hline]Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy with Freedom Fighters Tunc'h Skydigger @ Infinity (retired)master Chef with (crashed)Ephesus Sentinels
Öne çıkan mesajlar