Cuce Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 protonu carpıstırınca cok bişi olduya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 şimdi antimadde ile yaptım.. çok lezzetli oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 madde-antimadde ikilisiyle dene bir de,bakalım nolcK dasaaa nihaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 içine nohut falan koyup aşure yapmayı deneyeceğim önce bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 ya o değil de matlab 2010'da çok bi değişiklik var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Cuce said: protonu carpıstırınca cok bişi olduya. ben de diyorum aslında noluyo bunları tokuşturunca onun yerine gidin pilardo falan oynayın çok meraklıysanız bişeyler çarpıştırmaya dinlemiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Ardeth said: ben de diyorum aslında noluyo bunları tokuşturunca onun yerine gidin pilardo falan oynayın çok meraklıysanız bişeyler çarpıştırmaya dinlemiyolar kınnnn http://www.fizikciler.net/wp-content/uploads/2010/07/Engin-Arik.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 http://arton.no/blog/wp-content/uploads/2008/12/mythbusters_plausible_spray.png Denedim oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 abi o zaman confirmed oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 hayır yapamayanlar neden kıskanıyor onu anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 *immune to kınn* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 dasaaa said: ya o değil de matlab 2010'da çok bi değişiklik var mı? Ben bir integral türev alıyom birde matris hesaplatıyorum.Sonuç olarak fark etmez. Ayrıca ipadin mükemmel yüzeyinde kesin sonuç veriyor daha uzun süre duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Ardeth said: rörörörör rörörörör rörörörör kısaca ben ben fizikten anlıyorum arkadaşlar. :P smi koymassak kavga çıkıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 yapamayanlar da sazan avlıyoruz sanmış yaa. çay bardağıyla yaptım ben, şahitlerim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 liberal said: Ardeth said: rörörörör rörörörör rörörörör kısaca ben ben fizikten anlıyorum arkadaşlar. yeni mi anladın fizikten anladığımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar