Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Notebook ve ekran kartı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
merhaba

yeni bir notebook aldım bugün benim işim autocad ile ve autocad 2009 yükledim bugün 3d modunda garip grafiksel hatalar verdi bende yeni driver yüklemek istedim nvidia.com dan en son driverını çektim ama "bu grafik sürücüsü uyumlu donanım bulamıyor." hatası verip yeni driver ı yüklemiyor. doğru sürücüyü çektiğimden eminim.

birincisi notebooktaki ekran kartının düzgün çalışıp çalışmadığını nasıl anlayabilirim?
ikincisi neden yeni driver yüklemiyor?

ekran kartı : geforce gt420m optimus
Mesaj tarihi:
şöyle bi olay oluyo kimi zaman.bende 9600M GT var.Bunun nvidiadan direk 1 e 1 driverını indirsem bile yükleyemiyorum.Çünkü notebook üreticisinin patchlediği driverları istiyor.Kurarkende notebookunuzun sitesindeki driverı kullanın diye uyarı verip devam etmiyo.

notebookunun sitesine bi bak.orada çıkan güncelleştirmelerle yeni driverı koymuşlardır.
Mesaj tarihi:
şimdi bu ekran kartının yanında bide harici ekran kartı daha varmış. ikisi bir arada çalışır mı, yoksa hangisinin öncelikli olduğunu öğrenmenin bir yolu var mı?
Mesaj tarihi:
Napolyonn said:

şimdi bu ekran kartının yanında bide harici ekran kartı daha varmış. ikisi bir arada çalışır mı, yoksa hangisinin öncelikli olduğunu öğrenmenin bir yolu var mı?

switchable graphics özelliği vardır muhtemelen. pildeyken zayıf ekran kartı, fişteyken de iyi ekran kartı aktif olur bu sistemde.
  • Yeni Oluştur...