iblameadmins Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 32bit Windows 7 üzerinde chrome'a kayıtlı bi şifreyi okumam gerekiyor. Aradım biraz ama varsa da bulamadım benzer bi konu. Forum kurallarına aykırı mıdır onu da bilemiyorum ama art niyetli değil direk kendi şifreme ulaşmak amacım. Zamanında chipin verdiği bi program bu işi görüyordu ama xp kullanıyoduk tabi o zamanlar. Yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 kopyala yapıştır işlemiyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Options > Show saved passwords Tabi gerçekten dediğin gibi kayıtlıysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Seçenekler -> Kişisel Öğeler -> Kayıtlı şifreleri göster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 oha bu kadar kolaymış. =) thanks =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar