Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öneri lütfen

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Geçen gün WinUAE kurdum bilgisayara eski, Amiga günlerime geri döndüm. Nerden geldiyse aklıma Ultima Online geldi geçen gün. Patiye bir danışayım dedim. Şöyle güzel, eski günlerdeki gibi, kaliteli bi yer var mı ortalıkta? Zırt robe, pırt armor filan olmasın mümkünse ama öylesinde de oyuncu pek olmuyodu sanırım öle bişi vardı :D
Mesaj tarihi:
ya revoda da oynayabilirsin nebulada da.diğerleri çok tırt yani full ph server adamın player charını kesersin gm charla girip banlar actionda dc atar falan öyle yerler.
ama ne nebula eski nebula ne de revo olympus zamanlarında ki gibi değil.
Mesaj tarihi:
Ha bi de baştan söliim de link it plz. Zaten hali hazırda gayet zevk alarak oynadığım WoW belası var başımda. UO'ya nostalji olsun diye gircem. Bakıcam beğenirsem serverı eski tayfama haber salarım girer 1-2 rp yaparız arada o kadar. Ama yeter ki güzel bi server olsun
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Yıllar önce Hard Gamer isimli bir serverda levelli uo oynamıştım. Ve uo ile ilgili en güzel anılarım o yıllara ait.
Levelli bir server var mı hiç şuan oynayabileceğimiz ?
Mesaj tarihi:
Wow'dan hala zevk alınarak oynanabilmesine şaşırıyorum. İnsanların kesip biçmesinde sınır olmaması çok garip özellikle monoton raid'leri 30 kişi yapınca mı zevkten dört köşe olunuyor anlamış değilim. İşin denklemi bu heralde:

Özürlü ama güçlü bir Npc + Bir grup öldürmeye hevesli insan = 7 yıl ve hala zevk alınarak oynanan bir mmorpg.
Mesaj tarihi:
pve de bende hiç bir zevk görmüyorum.. 3 yılım full pvp ile geçti , ve sanki bir 3 yıl daha sadece pvp yaparım gibime geliyor :) wow pvp açısından son derece tatminkar.
  • Yeni Oluştur...