Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warlock'un Oyunu Geliyor!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Warcraft III platformundan, yepyeni bir oyuna doğru geliştirilmesi kaydırılan ve henüz yapım aşamasında olan Warlock oyununun piyasaya çıkan ilk görüntülerini sizlerle paylaşıyorum. Oyun şuanda Closed Beta sürecinde ve forumlarından takip ettiğim kadarıyla test oyunları oynanmaya başlandı...

Zymoran said:

Stand-alone Warlock + studio + big team + dedicated servers

Sanırım şu açıklamadan neden böyle bir işe giriştikleri yeterince anlaşılıyor... (=

Website: www.warlockbrawl.com

Mesaj tarihi:
Bu arada Warlock yaratıcıları Demestotenes ve Zymoran'ın Bloodline Champions hakkında yorumlarını rastladım, merak edenler için:

Demestotenes said:

I like it.
The interesting concept is that there are various types of abils and all are aim-based

Zymoran said:

Demestotenes said:

I like it.
The interesting concept is that there are various types of abils and all are aim-based

I don't like it.
The game is trivial in the way that there is no evolution in gameplay, the physics are poor and there is no way to customize character builds.

The BLC devs focused too hard on competitivity and too little on the gameplay.

I personally favor gameplay above competitivity. Competitivity is a side-effect of a well-balanced game - the gameplay should not be a side-effect of competitivity.

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Bu görüntüler de en az bir yıllık en son okudugumda yapımcılardan biri çok yawaşta olsa geliştirmeye devam ediyoruz ustunde calisiyoruz fln yazmıştı ama bana biraz kısa vadede yalan olur gibi geliyo..
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Sadece buyu at dusmanı it oldur mantıgıyla bır oyun yaratmak bence sacma mod olarak guzeldı ona lafımız yok ama bir suru yenlık koyman lazım bunun tutması ıcın bıde sadece arena da kapıs kapıs nereye kadar sıkılır ınsan. warcraft uzerınden oynadıgımız bıle bellı bı sure sonra baymaya baslıyordu. Bu arada grafıklerde cok basarılı deıl baya bı amatorce geldı bana.
Mesaj tarihi:
Tabi canım grafikler öyle ama soldat gibi lobby'si olup dediceted server ve ladder üzerinden daha zevk vereceğini düşünüyorum. Zaten update konusunda şüphem yok o konuda sürekli güncelleecektir, yenilikler ekleyeceklerdir.
  • Yeni Oluştur...