WhiteDagger Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Samurai adinda bir anime indirdim sans eseri.Mech lerle alakali oldukca guzel bir anime.Tavsiye ederim.Su an sadece 7. sezon 6. bolum oldugundan elimde daha fazla yorum yapamiorum.Download devam etmekte....
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Biraz daha ilgili bilgi verebilseydin çok güzel olurdu. Örneğin şuan Samurai 7 var devan eden ve machlerin bulunduğu bir seri olarak.Ama o daha ilk sezonunda.Sonra Samurai Champloo var Edo döneminde geçen.Ama 7. sezonunda olan mach'li samurai animesini bilmiyorum ben.Bakın şimdi krize gircem bilmediğim bir samurai animesi var.Bak girdim işte aaahahahahaha.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro :hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr: [Bu mesaj ssj4songoku tarafından 04 Eylül 2004 18:23 tarihinde değiştirilmiştir]
hired_gun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 samurai 7-6 diye yaziosa indirdii episode 7. sezon 6 eps sanmasi doal .. samuırai 7 dir o dediin[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies, I need a good reason to give this trigger a good squeeze...
Öne çıkan mesajlar