Sorj Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Lütfen Kart Trade esirgemeyin :) 4 5 saat sonra yanınızdayım varsa kapışacak gelsin birde yendikten sonra adamı para falanmı kazanıyoruz? bi yardım ederseniz pls... yukardaki tunjanın yazdığı topiklere bakmadım henuz şinjik bakjam[signature][hline]teyteyteyyyy :) bu nasıl beyler beğendinizmi? imza!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 O yazıları okuduktan sonra, kafana takılan soruları sorsan daha çok yardımcı olabilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 gitti kartcıklarım :( gerçek hayattaki off off :( kayboldular kesin kışlıkların yanında ama cıkaramam en az 50 tane kıyafet var :( öhühühühü yaw ne demek 300 küsür kart yaw :( içinde 6 a 6 d vardı su 5 5 vardı orman falan gitti hatta bi tane kart vardı karşı adamın bütün yaratıklarını öldüren o bile gitti :( rare cart yahu o :( gitti hepsi böhühüh[signature][hline]teyteyteyyyy :) bu nasıl beyler beğendinizmi? imza!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 erutancım. bak senin ve bizim sağlığımız için yazdıklarını post etmeden önce bir kez oku. sonra bi daa oku. sonra gönder.[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 emaleth bi tarihte erutana demişki; Forumlarda takılmak için okuma bilmek gerek ama...neyse[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 özürlüyüm okuamıom ben hehe okuma özürlüyüm ben[signature][hline]sevdiğin birine seni seviyorum demek ne kadar zormuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar