Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 2-step verification adıyla yeni bir özellik gelmiş, bankaların internet şubeleri gibi şifreyle beraber telefona gelen kodu girmek gerekiyor. güzel bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 bayadır var o yeni değil. hatta her tel no için belli bir limit var sonsuza dek kullanılamıyor onay için aynı numara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 nasıl yani, numarayı değiştirmek mi gerekiyor bi süre sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 aynı numaraya belli sayıda sms onayı için kullanılıyor sonra bu numara için limit dolmuştur hede hödö diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 o zaman bayar hiç girmeyeyim o işe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 ben yaptım bunu güzel oldu ya, 1 kendi hattım, 1 backup hat, ve birkaç tane de 2 hat patlamasına ihtimaline karşı kod verdi. bakayım kulanayım biraz böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar