Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Resimler konuşsun. Yorumlarınızı alalım.[signature][hline]i love this game!tractor pulling[Bu mesaj Fistan tarafından 28 Ağustos 2004 18:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Bu da duvardaki at.Bunada bi yorum yazarsanız sevinirim.[signature][hline]i love this game!tractor pulling[Bu mesaj Fistan tarafından 28 Ağustos 2004 18:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 hiçbiri görünmüyor[signature][hline]Artık ben de hacettepeli oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 görünür.zorla.azim gerek biraz.hatta alıntı yaparak url leri c/p yaparım ben olsam yinede bakarım.[signature][hline]i love this game! tractor pulling [Bu mesaj Fistan tarafından 28 Ağustos 2004 18:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 bayağı güzel yahu[signature][hline]prensiplerim yoktur çatçut girerim her olaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 ellerine sağlık kralı olmuş bir zikrim yok camur olaylarında ancak kutlarım :)[signature][hline]"To imagine is everything, to know is nothing at all." -Anatole France, "The Crime of Sylvester Bernard", 1881 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 at super kanimca nefreti cok guzel yansitilmis, gozunun kirmiziligi ve ortasindaki siyah nokta da cizgiligi vermis resme tum atlar bir den gelir, tume gider, tum 1 dir dimi efe? :P[signature][hline]too much, too young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Çok güzeller, tebrik ederim![signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Çok güzel olmuşlar :) Şu çamur ve alçı işine bende girmek istiyorum ama bir türlü vakit olmuyor... Hobi olarak mı yapıyorsun yoksa ilgili bir bölüme mi gidiyorsun (ya da kursa ?)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
costanza Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 yorumlarınız için teşekkürler. güzel sanatlar heykel bölümündeyim. aslında hocalar istemiyor böyle şeyler yapmamızı ama ben bu konuda çalışmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 beyaz kafa gargoyle baya hoşuma gitti.[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 neden istemiyorlar peki ?[signature][hline]"To imagine is everything, to know is nothing at all." -Anatole France, "The Crime of Sylvester Bernard", 1881 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Yaratıcılığa karşılar heralde, kendilerinden daha iyi olmalarından korkuyor olABİLİRLEr .. Atın hastası oldum adres versem gelipyaparmısın acaba???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 cok basarılı[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: Albatros, 28 Ağustos 2004 20:45 tarihinde demiş ki: Yaratıcılığa karşılar heralde, kendilerinden daha iyi olmalarından korkuyor olABİLİRLEr .. Atın hastası oldum adres versem gelipyaparmısın acaba???? olur mu yahu güzel sanatlar hocası neden yaratıcılık korksun bence bu tip yaratıcılığı kolaycı görüyor olabilirler[signature][hline]"To imagine is everything, to know is nothing at all." -Anatole France, "The Crime of Sylvester Bernard", 1881 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Şey yüzünden olabilir bunların sabit bir anatomisi yok sadece surat heykel olarak yaparsan beyenirler ama sadece gargoyle suratı yapınca herhangi bir anatomiye sabit kalmıyorsun ki yapması daha kolay oluyor yani suratta hata yapsan surata dahil oluyor:)[signature][hline]prensiplerim yoktur çatçut girerim her olaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Benim bildiğim yurt dışında gargoyle yapımına ayrı bir ilgi duyuluyor bırak izin vermemeyi...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 chemin dediis sebepten oluyo bunlar ehu. güzel olmuşlar. gerçi çamur işlerinde hayvani detaydan hoşlanırım ben şahsen. bi arkadaş var bi sn.. buliim.[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 http://www.conceptart.org/forums/showthread.php?t=18287&page=3&pp=60&highlight=clay threadi baştan sona takip etmenizi tavsiye ederim. bu arkadaşa gönül rahatlığıyla küfredebilirsiniz. ben ediyorum.[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
costanza Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Daha önce mezunlardan biri bitirme tezi olarak harika bir canavar yapmıştı, çok şiddet içeriyor diye depoya gönderdiler, heykel şimdi orda çürüyor. aslında ne yaptığımıza karışmıyorlar ama animatik karakterlere hiç değer vermiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
costanza Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 bi de okulda hocaya Gargoyle yapmak istiyorum ben demiştim adam bin dereden su getirdi,neden gargoyle,bizim kültürümüz degil ki falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 [b]Keşke sokaklarda köşe başlarında Gargoyle heykelleri olsa.. Gece eve yürürken yanından gecerken ürpersek, korkudan titresek... Yok yok iyi bir fikir değil vazgectim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Lol kültürümüz değil diye mi uheuehue. Oldu o zaman "Hocam bizim kültürümüze göre Allah'ın yarattıklarının taklidini yapmak günahtır insan anatomisi de yapmayalım" dersin şap'a oturup kalır :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
costanza Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 bence iyi fikir üstelik orman park gibi yerlerde de olsa goblinler,troller olsa ne güsel gerçeküstü bi dünyada yaşıyomuş gibi olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 O zamanda yine başlar devlet büyüklerimizin satanist avları...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar