Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alçı ve Çamurla Gargoyle'ımsı kelle çalışmaları...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
görünür.zorla.azim gerek biraz.hatta alıntı yaparak url leri c/p yaparım ben olsam yinede bakarım.[signature][hline]i love this game!
tractor pulling

[Bu mesaj Fistan tarafından 28 Ağustos 2004 18:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
at super kanimca
nefreti cok guzel yansitilmis, gozunun kirmiziligi ve ortasindaki siyah nokta da cizgiligi vermis resme

tum atlar bir den gelir, tume gider, tum 1 dir dimi efe? :P[signature][hline]too much, too young
Mesaj tarihi:
Çok güzel olmuşlar :)

Şu çamur ve alçı işine bende girmek istiyorum ama bir türlü vakit olmuyor...
Hobi olarak mı yapıyorsun yoksa ilgili bir bölüme mi gidiyorsun (ya da kursa ?)[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Mesaj tarihi:
said:
Albatros, 28 Ağustos 2004 20:45 tarihinde demiş ki:
Yaratıcılığa karşılar heralde, kendilerinden daha iyi olmalarından korkuyor olABİLİRLEr ..
Atın hastası oldum adres versem gelipyaparmısın acaba????

olur mu yahu
güzel sanatlar hocası neden yaratıcılık korksun

bence bu tip yaratıcılığı kolaycı görüyor olabilirler[signature][hline]"To imagine is everything, to know is nothing at all."
-Anatole France, "The Crime of Sylvester Bernard", 1881
Mesaj tarihi:
Şey yüzünden olabilir bunların sabit bir anatomisi yok sadece surat heykel olarak yaparsan beyenirler ama sadece gargoyle suratı yapınca herhangi bir anatomiye sabit kalmıyorsun ki yapması daha kolay oluyor
yani suratta hata yapsan surata dahil oluyor:)[signature][hline]prensiplerim yoktur çatçut girerim her olaya
Mesaj tarihi:
Daha önce mezunlardan biri bitirme tezi olarak harika bir canavar yapmıştı, çok şiddet içeriyor diye depoya gönderdiler, heykel şimdi orda çürüyor.
aslında ne yaptığımıza karışmıyorlar ama animatik karakterlere hiç değer vermiyorlar.
Mesaj tarihi:
Lol kültürümüz değil diye mi uheuehue. Oldu o zaman
"Hocam bizim kültürümüze göre Allah'ın yarattıklarının taklidini yapmak günahtır insan anatomisi de yapmayalım" dersin şap'a oturup kalır :)[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
  • Yeni Oluştur...