WaNTeD Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 format atıp winxp sp1 yükledim ki öncedende öleydi ama şimdi bi türlü yükleyemiyorum dongle üstünde code istiyoki yok öle bişi + onsuz yüklüyo ama bu seferde license dosyası istiyo onuda seçtinmi yine olmuyo yüklüyo yazılımı ama bt iconu hep kırmızı bu arada alet msi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 banada olmu$tu bluetooth kb ve mouse vardi format attim mecburi yani bilmiyorum baska yolu varmi bazi license dosyalari falan indirdim ama olmadi[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 buldum 1 yüklerken netebağlı olmayın 2 adresreader die bi programcık war driver pack içinde ordan adresi bulup buraya tıklayıp burdan şifreyi alıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar