Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Kisisel projelerim icin ucuz yollu, kotasiz ama dusuk bandwith li server kiralamak istiyorum. Kimdir bu isin ehli turkiyede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Kebirhost.com iyidir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Server mi ? Hosting mi ? Bir de lokasyonun onemi nedir senin icin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 http://www.hostso.com/ heee turkiye demissin neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 di said: Server mi ? Hosting mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Lokasyon onemli cunku repository fisheye vb. isler icin kullanicam, inerse assagiya allah belanizi versini ingilizce soylemek istemiyorum :) Turkiye de olmasini o yuzden istiyorum. Edit: Web hosting vs. istemiyorum ne lazimsa ben kurup kullanicam, dedicated bir server da pahaliya gelir diye dusundum, bu tarz farm lari olup clustering ile virtual server tadinda bisiler olursa super olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Bir hafta kadar bekleyebilirsen epey guzel bir fiyatla bir VDS ayarlayabilirim saniyorumki. Bir hafta vakti de sundan istiyorum; ilgili DC'nin network'unu adam etmek gerek. Diger turlu hemen bu aksam acip verebiliyorum istersen ama muhtemelen sorun yasarsin. Allah belanizi versin faslina cok erken geceriz. =) Asagi yukari ne butcede bir sey istedigini ogrenebilirsem daha rahat olur bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Yani bir yandan fiyatlara bakiyorum da, biraz yuksek geldi genel anlamda dedicated lar. Virtiual olunca biraz daha uygun olur heralde. Nedir fiyatlandirma ortalama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 VPS tadinda bir sey ariyorsan 30 dolara kadar dusuyor. Yok VDS olsun dersen minimum 60-70 dolar civarinda. VPS ile VDS'in farki sanallastirma yontemlerinin farkliligi. Ne farki var dersen de kabaca VDS'te tum container'lar birbirinden tamamiyle yalitilmistir fakat VPS'de bazi process'ler tum container'lar icin ortak calisir diyebilirim. Bu sebepledir ki VDS'te yalitim daha iyi ve bir sanal makinanin yuku digerini daha az etkiler halde. Fakat bu yontem farkindan dolayi VDS'lerde kaynak kullanimi biraz daha yuksek oluyor tabi. Dedicated icin fiyatlar biraz daha ucup gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Di message box un dolu, pm attim ama, bu konu ile ilgili zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 ben bunu kullaniyorum http://www.cheapvps.co.uk/ sunucu ingilterede, 100ms pingim var. adamlar hizli cevapliyorlar istelerine.5-6 aydir kullaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Ok hallettim sonunda server açıldı. Şimdi bu control panel lerden pek anlamıyorum nedir ne degildir bilgi verebilen olursa sevinirim. LAMP ve PLESK mevcut Centos da, hangisi vaciptir, amaca yonelik hangisi ne iş yapar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 LAMP Linux + Apache + MySQL + PHP demek. Bir panel degil, belli bir setup. Kendin de rahatca kurabilirsin. Plesk benim gozumde hic bir zaman adam olamamis bir panel. Eger VDS tadinda bir sey aldiysan, ustune 9 ya da 11 dolara cPanel almani tavsiye ederim. Ciddi kolayliklar saglayacaktir sana. Gerci hosting isi yapmayacaksan ya da siteler barindirmayacaksan Plesk, cPanel ya da baska bir paneli kullanmak pek gereksiz. Onlarin yerine amacina yonelik bir yazilim bulup kullanman daha iyi olabilir. Ebox/Zentyal gibi business solution'lar var mesela. Benzer sekilde senin de amacina uygun bir derleme vardir muhakkak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Benim tek istedigim bana root access versin ve saglam bandwith olsun. Cocuklar gibi senim su anda, ne istersem kuruyorum. Web hosting olucak ama tomcat uzerinde web service kosucak alet onune de apache web server olacak. Tabi daha erken bunlar icin, yazmaya yeni basladim mallari. Su cPanel icin email forwarding diye birsey okudum ama qmail gibi bir server kurup kendimde hallederim onlari diye dusunuyorum. Tek derdim var, bu adamdan display alamadim birturlu, CentOs red hat den derive di dimi, xclock diyorum o bile yok. Ne kurmak lazim display alabilmek icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Display'den kastin remote desktop sanirim ? x-server + bir desktop environment kurman gerekiyor. Gnome gibi. Lakin konsol cok daha rahattir alistiktan sonra. X demek en azindan 400+ mb fazladan ram kullanimi demek. Islemci kismini saymiyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Yep hallettim yum groupinstall "GNOME Desktop Environment" Mysql Browser ve diger bir kac tool lazim olacak, direk makine uzerinde calistiririm diye lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar