olitere Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 yıldızda adam öldürsen 1 hafta sonra bulurlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 1 haftada zaten sarmasiklar yapraklar falan kapar üstünü doga anaya karısır adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Burası KAŞ. Gerçi aksini iddia ediyorum da, kızla outdoor geçmişim vardır söylemesi ayıp. Outdoor'a geliyor yani. Bu durumda her şey olabilir dicem de yeni tanıştığı biriyle yapmaz. Beni 2,5 ay bekletti, zordu. Kapıyı açınca kolay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 en azından iddia ettigin seylerin cok da iddia ettigin gibi olmadıgının kendin farkına varıyosun yavas yavas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Ama her ne olursa olsun ilk defa gerçek hayatta buluşacağı biriyle sevişecek biri değil. Ben 8 aylık bir ilişkiden bahsediyorum, benimleyken yaptıklarını taban alıp fikir yürütürken. İlk buluşmada, benimle yaptığı şeylerin 10'da birini yapamaz. Olmaz öyle bir şey. Ama zamanla yol alırlar tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 ben de 3.5 sene boyunca uyudugum bi iliskiden cikmistim. güzel bi eye opener olmustu o yuzden herseyi yasadim gordum gecirdim ben iyi bilirim tavrina gerek yok, bize karsi en azindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Mantıklı şeyler ile destekliyorum farkettiysen, boş atıp tutuyormuşum gibi yansıtma söylediklerimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 o zaman öyle olmuş olması hayatı boyunca öyle olacagını gerektirmez. neyi diretiyosun genc? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Bir insanın 6 ay gibi kısa bir sürede o denli değişmesi beklenemez diye düşünüyorum, onu savunuyorum. Senin veya benim söylediğimin, sana veya bana hiçbir şekilde getirisi yok tabii; sadece fikir belirtiyoruz, fikrimi diretiyorum. Aman neyse, ne olduğunu öğreniriz yakında. Niye bu kadar umursuyorsak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 insanlar hakkında nasıl bu kadar kolay "yapmaz" ya da "kesin yapar" diyebiliyorsunuz? bazı şeyleri tahmin etmek zor. bir sürü belirleyici etken var. yani biri hakkında tahminde bulunmak zor. çok iddia ediyorsun bence. ya da güveniyorsun. güvenme ama boşuna kimseye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Daha çok gençsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 bizi mi ikna etmeye calısıyosun kendini mi yoksa. degisse herkse verse nolucak, madem umrunda degil. olabilir, dunya hali, insanlık hali diye dusunmeyi ogrenmek ve senle baglantili veya baglantisiz etrafinda gelisen olaylara bu kadar sasirmayip etkilenmemeyi ama ders cikarmayi ogrenmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Ben şahsı birebir 9-10 ay boyunca yakından tanıdığım ve gözlemlediğim için benim tahminlerimin daha yerinde olacağı kanaatindeyim ben. Öyle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 akşam simidi gece gevreği seher boyozu artık hangisini tercih ederseniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 bu kız popmundo oynuyor muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 synthesizer said: bizi mi ikna etmeye calısıyosun kendini mi yoksa. degisse herkse verse nolucak, madem umrunda degil. olabilir, dunya hali, insanlık hali diye dusunmeyi ogrenmek ve senle baglantili veya baglantisiz etrafinda gelisen olaylara bu kadar sasirmayip etkilenmemeyi ama ders cikarmayi ogrenmek lazım.Yaşayarak öğreniyoruz işte yavaş yavaş. Gerçi bundan daha vahim şeylerle de karşılaşmıştım ama ona hiç girmek istemiyorum, ağzınız açık kalır. Bu kadar aç insanlar var mı falan dersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 güzel kardeşim, ben de bi şahsı 40 ay boyunca yakından tanıdıgımı sanıyodum, sonra oyle olmadigini ogrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 ya oyun ne ilgi çekiciydi bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Peki topaç görünce kıza dönen insanlar ne olacak ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Bella said: bu kız popmundo oynuyor muydu?Tabii. Ben bile sayesinde bir süre oynadım. Ayrıldıktan sonra oradaki ilişkimizi de kaldırmış mal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Leadman said: ağzınız açık kalır.of.. nası bi ergensin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Eskiden popomundoydu o. Zaman ne çabuk geçiyor... Yaşlandım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Bir kız arkadaşım ile geçirdiğim bir trafik kazası sonucu kızın kasığına 40 dikiş atıldı. O 40 dikiş atıldıktan 2,5 hafta sonra eski sevgilisiyle bir arabada seks yaptığını ve hatta birilerinin onu gördüğünü ve şantaj yaptığını bana itiraf etti. Yeterince ağzın açık kaldı mı? Bir ergen için bile fazlaca ağır bir itiraf bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 geçenlerde bi link vermiştin ordaki kız bu kız herhalde popmundo oynayan ksldjfs sen unutamamışsın bu kızı söyliyim ben kandırma kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 o kadar detaya gerek yok bence. yani birine birşey ispatlamana gerek yok. bu kadar detay hoş değil. şahsi fikrim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar