Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız Görünce Topaça Dönen İnsanlar

Leadman

Öne çıkan mesajlar

Ama her ne olursa olsun ilk defa gerçek hayatta buluşacağı biriyle sevişecek biri değil.

Ben 8 aylık bir ilişkiden bahsediyorum, benimleyken yaptıklarını taban alıp fikir yürütürken. İlk buluşmada, benimle yaptığı şeylerin 10'da birini yapamaz. Olmaz öyle bir şey. Ama zamanla yol alırlar tabii.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir insanın 6 ay gibi kısa bir sürede o denli değişmesi beklenemez diye düşünüyorum, onu savunuyorum.

Senin veya benim söylediğimin, sana veya bana hiçbir şekilde getirisi yok tabii; sadece fikir belirtiyoruz, fikrimi diretiyorum.

Aman neyse, ne olduğunu öğreniriz yakında. Niye bu kadar umursuyorsak :D
Sosyal ağlarda paylaş

synthesizer said:

bizi mi ikna etmeye calısıyosun kendini mi yoksa.
degisse herkse verse nolucak, madem umrunda degil.
olabilir, dunya hali, insanlık hali diye dusunmeyi ogrenmek ve senle baglantili veya baglantisiz etrafinda gelisen olaylara bu kadar sasirmayip etkilenmemeyi ama ders cikarmayi ogrenmek lazım.
Yaşayarak öğreniyoruz işte yavaş yavaş. Gerçi bundan daha vahim şeylerle de karşılaşmıştım ama ona hiç girmek istemiyorum, ağzınız açık kalır. Bu kadar aç insanlar var mı falan dersiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir kız arkadaşım ile geçirdiğim bir trafik kazası sonucu kızın kasığına 40 dikiş atıldı. O 40 dikiş atıldıktan 2,5 hafta sonra eski sevgilisiyle bir arabada seks yaptığını ve hatta birilerinin onu gördüğünü ve şantaj yaptığını bana itiraf etti.

Yeterince ağzın açık kaldı mı? Bir ergen için bile fazlaca ağır bir itiraf bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...