phantasos Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 biri yardımcı olsun kafayı sıyıracam. Dos formatında oyun oynayacam ve klavyeyi kullanmam lazım. Tuşlara basarım ve baktımki q değil f klavye formatında yazıyor. Biri yardım etsin nasıl düzelticem?[signature][hline]...ve tanrı ateşi gönderdi ...ve insanlar ilk yangın musluğunu aradı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ursusarctos Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 sys dosyasına keyb f yerıne keyb q ekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phantasos Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 config.sys yi wordpad ile birlikte açtım şöle bişi çıktı DEVICE=c:windowsoakcdrom.sys /D:MSCD000 device=c:windowsCOMMANDdisplay.sys con=(ega,,1) Country=090,857,c:windowsCOMMANDcountry.sys FILES = 30 BUFFERS = 40 klavye ile ilgili bişi yok[signature][hline]...ve tanrı ateşi gönderdi ...ve insanlar ilk yangın musluğunu aradı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ursusarctos Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 o zaman autoexec.bat dosyasında ıdı uzun zaman oldu 7 senedır dos kullanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phantasos Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 hallettim saol[signature][hline]...ve tanrı ateşi gönderdi ...ve insanlar ilk yangın musluğunu aradı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar