ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Death and life have their determined appointments; riches and honors depend upon heaven. konfüçyüsün bu sözü tam olarak ne anlama geliyor? çevirisi ve anlatmak istediğini yazabilcek varsa sevinirim,teşekkürler
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Google ilk sıra ya, LÜT FEN http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080625131240AAgpvY0
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 özetle iyi biri olursanız şirinleri görebilirsiniz,tşk ederim şirin baba
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Hatta şöyle de kıyak geçeyim sana; Ölümün ve hayatın reandevuları vardırın buradaki anlamı, sana hayat verildi ve bu yüzden belli bir günde doğumgünün kutlanıyor. Ölüme gelince, sonunda birgün öleceksin, işte o gün de, ölümüne yas tutulacak. Onur ve zenginlik cennete tabi olur ise, iyi bir hayat yaşadıysan, ve diğer insanlara yararlı olduysan ve mutluysan, hayatında onura ve zenginliğe ihtiyacın yok demektir. İşte bu yüzden cennete gittiğinde(ahiret de diyebiliriz) yaptıkların için mükâfatlandırılacaksın ve onur duyduğun şey ise cennette olup, hayatın süresince oluşturduğun zenginliklerle yaşamak olacak.
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Gerek yoktu böyle özlü sözler ve atasözlerinde birebir çeviri tam anlamı yansıtmadığı için sormuştum ben yinede çok sağol + karma yolladım sana.
Öne çıkan mesajlar