Cin Ruhi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Youtube'da video çalıştırmaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum. Paticikte böyle bir başlık açılmamış. Bu sorun sırf bende mi var çok garip!? Google'ladım ama sunulan çözümler işime yaramadı.. Flash plugin olarak 10.2.152.26 Firefox olarak da 3.6.13 sürümü kullanıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 firefox :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 firefox'mı? hemen bi chrome yüklenmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 firefox'a fena alıştım ya. chrome bi garip geliyor. ısınamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 chrome kotu zaten, firefox'a devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Arkadaşlar sorunu çözdüm. Google'da burayı indexlediği için çözümü buraya yazacam şimcik.. Herkese uymayabilir bu çözüm.. Youtube'da video oynarken sağ tıklayın. Settings'ten "enable hardware acceleration"ı kapatın. Eğer hiç youtube videosunu açamıyorsanız firefox için; Araçlar>Eklentiler>Yan Uygulamalar'dan Shockwave Flash'ı etkisizleştir yapın. Sonra tekrar etkin yapın. Bu size youtube videosunu bi kere açmanıza izin verecektir. Saygılarımla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 senko said: chrome kotu zaten, firefox'a devam. alın_bu_fakiri.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 ya tamam chrome vs. ff topici oldu burası. hem ayrıca chrome'da da aynı şekilde flash çakılıyordu. bu hardware acceleration'ı kapatınca orası da düzeldi. bi tek ie'de sorunsuz çalışıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar