BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Selamlar, Çalıştığım kurum sonunda bana da laptop verdi. Ama benim outlook arşivim iMac'de. Bunları buraya taşımam lazım. Olm olarak çıktı aldığım arşivimi windows'daki outlook'a nasıl import edebilirim? Bir fikri olan var mıdır? Ya da daha önce denemiş olan. Şimdiden teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 hiç kimsenin mi bilgisi yok yahu :( google bile beni mutlu edemedi hoş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 pop3 mu kullaniyorsunuz? yani mailler sadece client tarafinda mi saklaniyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 ayrica bkz eaglehedehodo http://www.officeformachelp.com/2010/12/use-eaglefiler-to-archive-outlook-entourage-messages/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 olm mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 exchange abi. asıl amacım mac de kalan arşivi pc'ye geçirmek zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Bundan hayır gelmedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Adres bu adreste said: Export as mbox files Mac kullanmadım, yardımcı olur mu bilmiyorum ama.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 mac outlook 2010 da sadece .olm olarak export alabiliyorsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar