LordSul Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Bazi forumlarda ve SWG sitelerinde Proffesion kasmak gerektiğini yazarken oyun içinde bazilarindan duyuyorum ki Badge kasmak Force Sense'i yükseltiğini söylüyor.... Eğer bazi sitelerde dedikleri gibi 32 Profuda kasmak gerekiyorsa ben Jedilikten vazgecerim... Bir bilgisi olan???[signature][hline]SUL Weaponsmith -LOD- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 ya biraz bakın etrafa da öyle yazın..bak aşağıda arkadaş açıklamış quests of aurellia diye[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 asagidaki forumda yazan seyler hic bir seyi aciklamiyor. bunu derken yazan arkadasin eline saglik ugrasmi yazmis yazilabilecekleri kendi sucu degil. Dev ler aciklamadilar. yeni istem tamamen farkli ve bi okadarda sacma sapan birsey. In Lıve forumundaki Thunderheart un actigi forumu okuyun anlarsiniz. Yada Jedi forumunu. Bide ek bisey solucem butur genis haberleri forum karistirarak daha rahat bulursunuz. Gelecek olan publish le ilgili haberleri In Testıng forumunda Lıve olmus Publish leride In Lıve forumunda bulursunuz. Yapılan pach hangi proffession a agirlikli ise birde o prof un forumunda bulursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Pub 9'da jedilikleri açılmış olan kişilerin pub 10'da nasıl aktiv hale gitirldiğini bilen varsa msj atsın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 valla şehrin dışına çıkıp bi dedenin gelmesi gerekiyormuş forcunuz açılsın mı yoksa açılmasın mı diye bi soru soracakmıs eğer açılmasın dersen bir daha açılmıcakmıs fakat hala dede gelmemekte ısrarlı bende :D yoksa başka bişidemi yapmam gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSul Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Aşağda bayağı yararlı olabilecek bi yazı var, "Glowing" olmayanlar için "Glowing" durumuna terfi için işe yarıyomuş. Sony SWG Forumlarından alıntı: ------------------------------------------------------------ "Here is the confirmed method for getting glowy. Note: There may be alternate forms of "credit" for Content badges. See the undetermined section. Note: Any /check status other than Glowing may be unreliable. If you are reporting a lower status than you should be(faint, strong, etc), do not be concerned, you will still glow once you finish up everything. Note: Once you are glowing you will be visited eventually by the old man. The devs are trickling out old man visits to avoid crashing Dathomir. If you are glowing and not yet visited, you are not bugged. You will be visited. You may have to wait a few days. Required Badges 1 Profession badge 5 Content badges 3 Jedi POIs *** 5 Easy POIs *** 2 Difficult POIs *** ----------------------------------------------------- *** POI requirements may instead be: 10 POI badges that include: 1 difficult POI 1 to 3 Jedi POIs ----------------------------------------------------- Content Badge Options: Jabba's Themepark Nym's Themepark Rebel Themepark Imperial Themepark 2 Warren Badges(Compassion, imperial hero) 9 Corvette Badges(Rebel, Neutral, Imperial missions. 3 for each faction) Jedi POI Badges: Ben's hutt - Tatooine Jedi Temple - Dantooine Exar Kun's Temple - Yavin Difficult POI Badges: Krayt Skeleton - Tatooine Salacc - Tatooine Tusken Pool - Tatooine Krayt Graveyard - Tatooine Lesser Sarlacc - Dathomir All other POI explore badges are "easy" ----------------------------------------------------- Example of a garanteed route: 1 profession badge Jabba's Themepark - Content Nym's Themepark - Content Rebel(or Imperial) Themepark - Content 2 Warren Badges - Content 3 Jedi POIs Krayt Skeleton POI - dangerous Sarlacc Pit POI - dangerous Escape Pod POI Lars Homestead POI Bottom of the Theed Falls POI Vreni Island Theater POI Rouge Corsec Base POI ----------------------------------------------------- Undetermined Content Badge alternates: These are potential alternates for Content Badges. There is not yet enough information to garantee any of these. - Large numbers of profession badges - Holo professions - Badgeless Themeparks giving content credit(Valarian, Nightsister, etc)", ----------------------------------------------------- Yazan arkadaş Test Center forumundan alıntı yapmış.[signature][hline]SUL Weaponsmith -LOD- [Bu mesaj LordSul tarafından 01 Eylül 2004 01:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 eee ben gücü tamamiyle hissediyorum şuanda dedeyi bekliyoruz hala gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Offical aciklamanin ben biraz aciklamasini yapayim o halde. 1 ila 3 gun arasinda sehir disinda bi yerdeyken siz "An Old Man" spawn olacak ve sizle konusmaya baslayacak. Size bi crystal verecek. Bu crystal sizin quest bilgilerini tutuyor. Bunu destroy etmiyorsunuz. Sonra bekliyorsunuz bi sure Sith npc leri spwn oluyor 1 hit ilk HAM lari oldugundan hemen oluyorlar. Onlardan bisiler lootluyorsunuz falan filan quest devam ediyor. Sith Camp i na geliyorsunuz quest in devaminda. burdakilerde hemen oluyor ve loot ladiginiz bir datapad ile sizin Village a girmenizi sagliyor. Sonra oraya gidip (ne terminali bilmiyorum ama yada npc) size verilecek olan experience larla FSS kutularinizi dolduruyorsunuz. Eger unlocked ettiyseniz ve tum prof lari masterladiysaniz tum kutular size dolu olarak veriliyor bu sistemle. Bundan sonra quit quest i basliyor yani padawan trial i. Bunuda bitirince Padawan oluyorsunuz ve robe unuz gerekli itemlar vs vs sizlere veriliyor. Bundan sonra bildiginiz klasik grind. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Bu arada unlocked etmemis quest i bekliyeyim demis olan arkadaslarada gecmis olsunlarimi iletetim. Bizim burda cekecegimiz sanirim 1 hafta ondan sonra grind basladigindan sorunumuz kalmiyacak ama size 5 6 ay boyunca sabir diliyorum yuce Palpatine den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 ozaman şunu söyliyeyim ben pub 9'da zaten profları bitirip jediligi açmıstım pub 10'da bize activ edileceği bildirildi bize bi kolaylık yok mu yaw? s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 yani söle sadece dedeyi beklsek gelen npc'leri öldüresek sonra direk padawan olarak baslasak ne iyi olur okadar prof'u bosuna kasmadik sadece gücü hissetmek için mi YOKSA :-? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 2 quest yapicaksin nekadar surecegini bilmiyorum yapicaklari kolaylik su sana fss skill lerini dolduracak exp verecekler. ama quest sistemiyle jedi a kasanlar o kutulari grind yaparak dolduracak. buda 1 aydan fazla sure alir yaptiklari kolaylik bu. ha bana gore aptallik ettiler bize 2char i verip direk jedi olacakti o grind yapicaktik. bole yaptilar bizim arkamizdaki quest i bekleyenler beklemek zorunda kaldi unlocked eden cok insan oldugundan dolayi yogunluk oldu bug ldu vs. yapicaklari basitti ne ole old man falan koy bi terminal al ordan quest i. Neymis RP mis. bu oyunda rp mi kalmis tabiki hayir ipin ucu gittikten sonra rp dige bagiriyor devler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 yeni sistemde jedi chari extra char olarak açmanın herhangi bir yolu yokmu?[signature][hline]To be or not to be; Thats the problem after economy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Bir de nedense soyle bişr kanıya kapıldım sanki bu old man'in ne zaman gelecegini hatta gelip gelmeyecegini DEV'lerde bilmiyor. Yazdık bir procedur dur bakalım çalışacak mı modundalar sanki.[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537) YAKINSEHIR- Master Dancer-Marksman-Artisan-Merchant-Swordsman-TKM-Medic-CM-Doctor- Pistoleer - Smuggler - Marksman (tkr)-Scout-Commando-CH-Brawler -Entertainer-Musician-ID- Architect-SL-WS -BH-Carbineer-Fencer(devam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 benim anladığım şimdi bu badgeleri yapıyorsun yetecek kadar sonra /check ten bakıyorsun glowy dediği zmn tamamlanmış oluyor sonra da bi şehrin dışında bi adamı bekliyorsun o gelince bi iki şey yapıyorsun sora da quest sistemine geçiş var... hm bana daha kolay gibi gozukuyor eski sisteme gore en azından çatır çatır işe yaramıycak meslekleri kasmaya gerek yok gibi... neyse ben karakterlerimi feda etmem jedi olcam diye belki başka bi serverda kararkter açıp poi kasarım oyle bi denerim belki fakat şimdi bu yazıda çok az poi yap dio bi profession bikaç difficult bi de 3 tane jedi poi dio bu kadarı yeterli mi sizce? bir de bu adamı bekledikleri şehir hangi şehir herhangi bir şehir mi?[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 bir de bu themeparklar nedir ben daha once duydum bunları ama hiç ilgili çekmedi nerden buluruz bunların yerini vs nasıl yapılır bunlar?[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 ya bu sisteme de SOEye de kafam girsin.. Benim bu olaya aklım ermiyor ya nasıl yapabilirler böyle birşeyi..Boka batırdıkça batırıolar.jedi olmak için badge,prof kasmak falan nedir bunlar ya.nedir bu yani..para kazanmak için yapıolar ve kazandıklarını zannedio aptallar ama böyle yapmasalardı zaten şu ankinden daha çok kişi oynayacakyı..biz sw ruhu arıyorduk onlar bunun içine etti..tebrikler soe ne diyim yani..[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSul Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Glowing olduktan sonra sıraya giriyosunuz galiba...Bunuda Aurilia köyünü kalabalıktan kroumak icin yapmışlar....:P Öncelik Pub9'da ve öncesinde Prof kasanlar olacak, onlardan sonra da alt seviye force senseden GLOWING'e çıkarmayı başaranlara sıra gelecek...yani bekliyceksin de aksakallı dednin keyfi gelecek de, ansızın belirecek ovanın ortasında...........:O Tabi Prof kasanalara öncelik verilecek ama bu bekleme süresi çoook fazla sürebilir gibi geliyor bana....:) Yukardaki yazıyı bazıları denemiş ve GLOWING'e yükselmeyi başarmış,[signature][hline]SUL Weaponsmith -LOD- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 sira falan degil ben unlocked ettim ama 16 meslek masterlayip etmemis adama ol man gelmis lol ben 32 prof masterladim bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solaris Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: Alomatik_2k, 01 Eylül 2004 06:02 tarihinde demiş ki: yeni sistemde jedi chari extra char olarak açmanın herhangi bir yolu yokmu? yok ama ilk karakterini FS yaptiktan sonra, ikinci slotu da butun ayni (ilkinde yaptigin) aşamaları geçip FS yapabilirsin. yani eskisi gibi account başına tek FS karakter değil, istersen ikisi de FS olabiliyor ve sen 2.sini jedi yapmayı tercih edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSul Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Tam 2 gün önce badge toplayarak glow olan bi arkadasima dün OLD MAN gelmiş Bir diğer arkadaşıma da Old Man gelmiş ama arkadas konuşmaya dalmış, 5dk olmadan old man ona demişki "I have no bussiness with you".... Ve Ağlama sesleri.......[signature][hline]SUL of Eclipse --LEGION of DOOM- Master Weaponsmith Master Rifleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARABESK Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Ben bu publish 10 u hiç tasvib etmedim. Soe oyunun canina okudu. Serverledki crafter sayisi yaridan asagi düstü. Entartainer saiysi ise %75 den asagi indi.SWG böyle gitmeye dewam ederse cok kötü olur.[signature][hline]infinity low Katmerli imp ...has mastered teras kasi ...has mastered fencer ...has mastered swrodsman ...has mastered brawler ...has mastered pike man ...has mastered rifle man ...has mastered pistooler ...has mastered carbiner ...has mastered squadleader ...has mastered marksman ...has mastered smuggler ...has mastered commando ...has mastered bounty huner ...has mastered architecht ...has mastered armoursmith ...has mastered weaponsmith ...has mastered droid engineer ...has mastered chef ...has mastered tailor ...has mastered artisian ...has mastered medic ...has mastered combat medic ...has mastered doctor ...has mastered entertainer ...has mastered musician ...has mastered dancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solaris Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: LordSul, 03 Eylül 2004 13:23 tarihinde demiş ki: Tam 2 gün önce badge toplayarak glow olan bi arkadasima dün OLD MAN gelmiş Bir diğer arkadaşıma da Old Man gelmiş ama arkadas konuşmaya dalmış, 5dk olmadan old man ona demişki "I have no bussiness with you".... Ve Ağlama sesleri....... e be guzelim, yasli adam bekletilir mi... yorulur, romatizmasi tutar ceker gider :) yazik olmus cidden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar