Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sword mu? TKA mu?

orcun_okm

Öne çıkan mesajlar

ben master swyim..scythe var..valla karşımda durcak npc zor:)pvp de daha dam gibi yok infinity serverında:)eclipse'e mi dönsem naapsam ama glow olduk artık burda[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
Sosyal ağlarda paylaş

daha kimse sw olmadan ben sw'ydim valla. Çok çok uzun zaman önce ve çok çok uzun bir süre de öyle kaldim. Eger bir sekilde onu rifle ile birlestirirsen mukemmel bir silahtir aninda mind saldirip bitirirsin dusmanini. Dolayisi ile bence de en saliklisi kesinlikle master riflemen master sw dir hatta üstüne ne alinir diyorsan master brawler yeterse kusursuz olursun derim[signature][hline]Sanny Sungur
Master Smuggler-Master Tka-Master Pistoleer

Sinny Sungur
Master Riflemen-Master CM

Tabii Bunlar Umarım olucak durumları :)
Sosyal ağlarda paylaş

state def lerin az olur ama o template loot icin mukemmel bi template hele hele rifle ve 2h da speed cap oldugun dusunulurse ihtiyacin olan tek sey counter attack i cap lemek. Bu duurmda 1 vs 1 PvP de en guclu melee proff larindan biri oluyorsun. cap oldugundan sn de bi vuruyorsun ayrica counterattack la adamin attack ini iptal edip sen attack yapiyorsun onun yerine.
Sosyal ağlarda paylaş

et toplamak iiçin en iyisi her şekilde rifleman dir.

melee bi prof ta yanına kopşup öldürüm harvest etmen gerekir.

rifle ile koşarken öldürdüğün için çok daha hızlı et toplarsın.

e ewt sw+rifle+ gerekli tapeler+master brawler çooook güçlü[signature][hline]Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy with Freedom Fighters
Tunc'h Skydigger @ Infinity (retired)master Chef with (crashed)Ephesus Sentinels
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...