orcun_okm Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mster Rifleman ın yanına şuan TKM war... sizce Tkm silip yerine sword deniyimmi pişman olurmuyum?[signature][hline]E-ih Ido <> Eclipse TKM-Master Rifleman-Fencer "Long Live Rebellion!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 bence silme bu tür para görevlerinde yada et toplarken falan tKm'tırın üstüne yok.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 hayde... hewesim kursamda kaldı yaf :( çok mu kötüki SW ?[signature][hline]E-ih Ido <> Eclipse TKM-Master Rifleman-Fencer "Long Live Rebellion!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 swordsman her açıdan çok daha iyi...[signature][hline]Revhas of Eclipse (R.I.P) Master Rifleman - Master Swordsman - Fencer Imperial Colonel Satto of Eclipse (R.I.P) Master Doctor - Master Politician - Artisan Mayor of Hi'lal City Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 sw cap oldugun taktirde rifle dan sonra en fazla dmg verecegin meslektir. sw nin ustune hicbirsey yoktur diyebilirim oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 evet sw bence de iyi ama silahlarından bi tek schyte iş yapıyor sanırım... diğerlerini bilemiycem ben şu an power hammer kullanıyorum fena değil aslında ama pvpde iş yapar mı bilemiycem...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 ben master swyim..scythe var..valla karşımda durcak npc zor:)pvp de daha dam gibi yok infinity serverında:)eclipse'e mi dönsem naapsam ama glow olduk artık burda[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 ben nedense oyunun ilk gununden beri tka nin, meditation kolonunun butun oyunda en cok ise yarayan kolon oldugunu dusunmusumdur hehe...[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 daha kimse sw olmadan ben sw'ydim valla. Çok çok uzun zaman önce ve çok çok uzun bir süre de öyle kaldim. Eger bir sekilde onu rifle ile birlestirirsen mukemmel bir silahtir aninda mind saldirip bitirirsin dusmanini. Dolayisi ile bence de en saliklisi kesinlikle master riflemen master sw dir hatta üstüne ne alinir diyorsan master brawler yeterse kusursuz olursun derim[signature][hline]Sanny Sungur Master Smuggler-Master Tka-Master Pistoleer Sinny Sungur Master Riflemen-Master CM Tabii Bunlar Umarım olucak durumları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 state def lerin az olur ama o template loot icin mukemmel bi template hele hele rifle ve 2h da speed cap oldugun dusunulurse ihtiyacin olan tek sey counter attack i cap lemek. Bu duurmda 1 vs 1 PvP de en guclu melee proff larindan biri oluyorsun. cap oldugundan sn de bi vuruyorsun ayrica counterattack la adamin attack ini iptal edip sen attack yapiyorsun onun yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 tmm coks aolun :) SW yapim bare :)[signature][hline]E-ih Ido <> Eclipse TKM-Master Rifleman-Fencer "Long Live Rebellion!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 et toplamak iiçin en iyisi her şekilde rifleman dir. melee bi prof ta yanına kopşup öldürüm harvest etmen gerekir. rifle ile koşarken öldürdüğün için çok daha hızlı et toplarsın. e ewt sw+rifle+ gerekli tapeler+master brawler çooook güçlü[signature][hline]Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy with Freedom Fighters Tunc'h Skydigger @ Infinity (retired)master Chef with (crashed)Ephesus Sentinels Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar