wpervert Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 skill lerimi nasıl dusurucem??? kastım yanlıslıkla dusmuyo?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 skill capin kacsa(account yasina gore 700,705,715,720) skill capine geldigin ve dusmesini istedigin skilli dusmeye ayarladigin zaman baska bir skill arttirirsan otomatik olarak duser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wpervert Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 fakat soyle bir korkum var nebuladayken (sphere biliyorum ama burda da oyle mi?) skill dususe alınınbca ornegın medi dsusute magery kasıyorum magery de yarım saatte bi skill alınca o medinin dususune gidiyor ikinci aldım skilll anca magerye geliyor yane iki kez kasmıs olyorum oside nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 yok oyle bisii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wpervert Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 hah gusel o zaman saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar