yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 yıka her sabah saçlarını nolcak izmir'de hasta mı olunurmuş, 4 mevsim yaz yaşıyosunuz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Miyaw1 said: sarışınım ben saçın rengini değiştiriyormu? apaçi gibi yaparsa tehlikeli bucada oturuyorum zaten. O_O boyalı değil bişi değil. nasıl değiştirsin saç rengini? sadece jöle gibi sert, katı bir hal almıyor saçların. ama uçuşmuyorlar, sağı solu dikilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 dasaaa said: bi üstteki mesajı alıntılamıyoruz yalnız. sen onu bunu bırakta nerde satılıyor bu? internette türkiyede yok gibi gözüküyor. ebay falanmı akacaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Benimde kıvırcık ile dalgalı arasında bir saçım var kabarınca bundan sürsem güzel şekilli olurmu olursa bende alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 dasaaa said: Miyaw1 said: sarışınım ben saçın rengini değiştiriyormu? apaçi gibi yaparsa tehlikeli bucada oturuyorum zaten. O_O boyalı değil bişi değil. nasıl değiştirsin saç rengini? sadece jöle gibi sert, katı bir hal almıyor saçların. ama uçuşmuyorlar, sağı solu dikilmiyor. hmm güzel o zaman(ama genede yabancı madde her türlü vardır içinde) saç rengi derken yani açık renkli saçlara su sürsen bile hemen siyahlaşıyor rengi koyuya dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Soris said: Benimde kıvırcık ile dalgalı arasında bir saçım var kabarınca bundan sürsem güzel şekilli olurmu olursa bende alayım. glatt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 alın abi.. denemeden bilemezsiniz ki.. benim iri dalgalı ve çok uçuşuyor saçlar. iyi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 nereden alıyorsun peki? eczane ebay ot b.k vs vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 bir foto koysana dasaaa bakalim ise yarıyormu hakkaten mamul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Miyaw1 said: Soris said: Benimde kıvırcık ile dalgalı arasında bir saçım var kabarınca bundan sürsem güzel şekilli olurmu olursa bende alayım. glatt. http://www.bangitout.com/uploads/32d7c1_1_b.jpg işte bu. arkadaş küçükken kıvırcıktı şimdi düz saçlı geziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 @pascal: güven bana bebek! @miyaw: kozmetik satan yerler, market falan? bilemedim şimdi. ben görünce 1kutu aldım, kullandım, memnun kaldım, karşıya geçemem diye 4-5kutu daha aldım. beşiktaştan bi yerden almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 hmmm o zaman çıkcam buca sokaklarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Miyaw1 said: dasaaa said: @pascal: güven bana bebek! @miyaw: kozmetik satan yerler, market falan? bilemedim şimdi. ben görünce 1kutu aldım, kullandım, memnun kaldım, karşıya geçemem diye 4-5kutu daha aldım. beşiktaştan bi yerden almıştım. hmmm o zaman çıkcam buca sokaklarına deneme 1 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 benim saç çok iyi valla,dümdüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 hmm defalarca düzelttim mesajlarını.. özelden de uyardım, buradan da uyardım.. bi daha bir üstündeki mesajı alıntılama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 karar ver alıntılıyormuyuz üstekini alıntılamıyormuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 hacım.. bir üstteki mesajı alıntılamıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 zaten bioxin kullanmaya başladım yıkıyom saçları hergün sorun olmaz. sabah sürer akşam çıkarırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 dasaaa cok kalin saclar icin de etkili bir mamul mu bu peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 kalın saça sürersen dahada kalın olmazmı saçlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 hayda gene yanlış oldu sorry :) edit yokmu? tamam oldu sorun yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Bu glatı okudumda benim istediğim saçlarımı düzleştirmek değil ki mevcut formunu korumak saçlarım zaten kıvırcık ve dalgalı ben sadece düzleşip kabarmasını önleyecek birşey arıyorum. Mevcut haliyle kalsın yani böyle bir ürün bilen varmıdır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Soris said: Bu glatı okudumda benim istediğim saçlarımı düzleştirmek değil ki mevcut formunu korumak saçlarım zaten kıvırcık ve dalgalı ben sadece düzleşip kabarmasını önleyecek birşey arıyorum. Mevcut haliyle kalsın yani böyle bir ürün bilen varmıdır :) tekel birası dök mevcut biçimde kalır. düzleştirmez yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar