Elvenpath Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Selamlar , Pk bir numara en büyük Bucsdan çıkan çılgın türk 1000 yaşında +15 katana nerden geldi katana en iyisi sorma anlamazsan bleeding koyma kestiğim adamı tanımıyom sorma hergün action mezarlar kan kan bile kırmızı değil karakan karakan geri geldim buraya PK ları lanetleyip lootmaya +15 katanalıları uyarmaya beraber olup guild i kurmaya eline katana alıpta söyle ne kadar sürecek bleeding böyle BLEEDING deyipte geçme Katanaya güven kryys seçme kaç kere in nox attım sana bir türlü işlemedi magic reflectiona hadi bırak büyü atmayı gel action a Gel gel gel action a gel Actiondakiler madenciler +15 katana dile gelir sana ve şuanda british konuşmakta PK Lar yanyana cancana beraber Delucia bankadan al sana haber Action beter bak pk ya saygı göster İn Nox şeklinde geliyor Mavileri kestik attack devam ediyor apprentice pk lara kuvvet veriyor An lorda söylede susmada sende Mavilerin kafası bizde ve bende App sin diye seni kesemesinler Bam Bam Bam!! PK lar britain iki köşesinde Bak bak bak PK lar keser geçer Ama hangi Lord u keseceğini iyi düşünüp seçer Bütün Guard lar PK lara hazırlar Gibi geliyor bana yoksa şüphen mi var kaç kere in nox attım sana bir türlü işlemedi magic reflectiona Pvp bilmiyosan öğretiriz sana hadi bırak büyü atmayı gel action a Gel gel gel action a gel Actiondakiler madenciler Edited by : elvenpath :D yorumlarınızı bekliyorum .. :D[signature][hline]NoFear NoRegret W,02 eylül 2004 23:45 tarihinde demiş ki: kardeş ben bu account u sövmek için aldım! [Bu mesaj Elvenpath tarafından 03 Eylül 2004 18:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freaky Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 cok ii olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 süpper olmuş da bölümü yanlış taşırlar yakında konu dışına falan atarlar heralde[signature][hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki: Sphere bolumunun 2 hafta kadar once atildigi Oyunlar bolumunden Ilgi Alanlari'na alinmasi icin kampanya baslatiyorum, katilanlar bi reply seetsinler suraya. Baggio, 03 July 2003 19:42 tarihinde demiş ki: Burasi Scriptsharing bolumu yanliz, UO degil omer_gnr, 03 July 2003 20:48 tarihinde demiş ki: Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar UO oyundan başka birşey değil. gremlin483 şu anda dio ki: İsteyen istediği yorumu yapsın artık... MY ICQ[/b]=Listeye Ekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Merlot Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Hos..[signature][hline]Ben kadinin Istanbul gibi olanini severim; Fethi zor , Fatih'i tek ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar