Cairne Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Nasil yapicaz arabayi ordan almamiz gerekiyormus sanirim Peki boyle bir plaka alip ceza yersek aldigimiz sehirdeki yere mi ceza gider araba vergisini ordan mi odemek zorunda kaliriz ? Nasi olcak bu is ? Yoksa imkansiz mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 ikamet göstermek gerekmiyor mu önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 adrese dayalı sıstemde adresın ne ıse plakan ordan cıkıyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 ikametgahın neredeyse oradan üstüne alırsın arabayı plakada oradan cıkar sen cezayı nerde yersen ye , cezan ikametgah adresine gider. çokta zor bişey değil aslında bunları tahmin etmek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 ikametim var gelen cezaları ordan buraya göndertebilirim burdan ödenebiliyor mu onu sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 her bankanın ınternet sıtesınden odersın cezayı .onuda gectım www.gib.gov.tr den kredi kartı ıle odersın ... herhal dogru anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Heh bunu soruyordum :D tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 araban büyük şehirlerden birine kayıtlı ise daha fazla vergi ödüyorsun dikkat et. yabancı plaka diye trafikte ayrı bir muameleyide üstüne ekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imouthis Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 saturn said: araban büyük şehirlerden birine kayıtlı ise daha fazla vergi ödüyorsun dikkat et. vergide değil, zorunlu trafik sigortasında var o durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 İsmi yanlış söyledim o zaman sorry. Bir tanıdığın başına gelmişti biraz plaka değiştirme parasından kaçmak isterken bu başına gelmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imouthis Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 istanbul ankara ve izmir 1. dereceden risk bölgesi olduğu için trafik sigortası primleri en yüksek olan yerler. diğer şehirleri de ona göre sınıflandırıyorlar. ama vergide arabanın yaşı, motor gücü vs gibi etmenler var işin içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar