CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 hayati yasamk istiorsnz ilk once kendi ulkenizi gezin derim karıs karıs her ilceyi ili sonra yurtdısına cıkın...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 abi Chiptech ve Cermy sizin genel olarak konuştuğunuz "dünyayı gezmek" "bikaç sene ülkeden uzak kalmak" türü konular dışında ve çok daha farklı bişeyden bahsetmişler.. benim de çoğu zaman monoton hayattan sıkılıp düşündüğüm bir olayı yapmaya kalkışıyorlar..ben de hep düşünürüm; bikaç eşyayla çıksam yola beş parasız, tamamen 0'dan bir hiçten başlasam hayata..belki birkaç yıl aynı yerde yaşayarak, belki her gün yer değiştirerek; yaşamımı sürdürecek kadar para kazanmak için çalışarak, birçok yeni yere ulaşıp, birçok yeni insanla tanışmak belki onların hikayelerine dalmak, hayatı türlü tecrübelerle keşfetmek..sadece kendimle olmak, herşeyi kendimle başarmak.. her seferinde de şöyle düşünürüm; okuduğum bir okul, iyi bir gelirim, ailem varken değil; yeterince iyi yaşamama yetecek bir gelirim, hayattan beklentim kalmasaydı kesinlikle kalkışırdım bu işe.. ve şundan eminim ki çok daha iyi, çok daha dolu dolu, romanlık bir hayat olurdu ve ben de en azından şu andan daha mutlu olurdum..[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 abi sonunda anlatan biri çıktı çok sağol valla anlatmaya çalışıp anlatamadığımızı anlatmışın :)[signature][hline]çiptek: ne içtiniz? arkada$: herşeyiöarghhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 np ;)[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 sagolasin vala ne diyim tek kelimeyle : helal.. :D[signature][hline]kafama gore bi kabile bulabilsem afrikaya yerlescem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 elindekiyle eğlenmeyi beceremeyeni monako prensi yapsan gene canı sıkılacak ... sanırım yaşla alakalı insan bu dünyada neden gerekli olduğunu zamanla kavrıyor.. aslında asıl monotonluğun kaçışlarda olduğu gerçeğini göz ardı etmemeyi öğreniyor... bende bunu yaşadım yaşıyorum bu hayata dair bi umudun olması güzel ama monotonluk olmadan heyecanları yaratmak bu dünya düzeninde pek mümkün olmuyor.... bi sabah yeni bi güne başlamanın heyecenıyla uyanmak için neler vermezdim ... yeni günün heyecanıyla yaşamaya bak kaçmak kolay gibi gözüksede... her kaçışın sonunda gene babayı alırsın...hayatta herşey biraz yörüngesinden saptıktan sonra kısa sürede monoton düzlemine döner.... kodumun dünyası böyle işliyo.kodumun hayatı bi başı bi sonu olan nerde biteceğini bilmediğimiz sonunda bi bok olmayacağını bildiğimiz fakat tekerleğinde koşan hemstır gibi yaşamaya zorlandığımız bi aldatmaca .. eğlence yarat siktir et boş kaçış umutlarını[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar