Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaçmak buralardan..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
iyide olay gidip geri donmek deilki yaz tatilinde olsun.. bana kalirsa o 1 sene bizden baska kimse icin farketmez.[signature][hline]kafama gore bi kabile bulabilsem afrikaya yerlescem..
Mesaj tarihi:
said:
Valeron, 03 Eylül 2004 22:29 tarihinde demiş ki:
17 yaşinda hayattan bezdin ? gezmek istiyosun ha ? git uyu biraz . daha yaşin ne yurdun ne abi senin gerci bende ufağimda :P nticede o değil ufaksin yani yasal hic bir prosedür olmaz . kaçak olarakta gitmek olmaz . Ha illede bılktım diyosan okul okumuyosan atla burdan bi otobüse 21 saat yol diyarbakıra git orda yaşabakalim biraz benim memleketim güzeldir . Farkli kültürler gör . bi işe gir ordaki inasnlari yaşa türkiyenin bi ucunu gör :)

burda hiçbişey yaşamadığım için bezdim. "hiçbişey" den bezdim. kaçak olarak gitmek? vizen varsa biletin varsa kaçak olmuyosun sanırım? okuyorum ille bıktım, diyarbakır' a gideceğime de kendi memleketim Gaziantep' e giderim sanırım ;)[signature][hline]çiptek: ne içtiniz?
arkada$: herşeyiöarghhh
Mesaj tarihi:
said:
nameless13, 03 Eylül 2004 22:34 tarihinde demiş ki:
koparsın ama amacım o zaten insanlar merak etcek noolduğunu sana bir gün bir çıkcan karşılarına sevgi seli falan olcak (eski sevgiline falan uğruycan) :)

bı donuyosun kımse yok annenler fılan da tasınmıs bulamıyosun hehe

yada bı donuyosun kımse senı tanımıyor hadı len kımı keklıyosun dıyorlar

oo ıhtımallere bak :)[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
hmm biraz daha açıklayayım:

aile olmadan, arkadaş olmadan, tanıdık olmadan, yardım alabileceğim kimse olmadan kendi ayaklarımın üstünde durmaya çabalamak istiyorum.[signature][hline]çiptek: ne içtiniz?
arkada$: herşeyiöarghhh
Mesaj tarihi:
bak öyle düşünmemiştim eheh
ama süper olur yani hiçbir sorumluluğun yoq aklın onlarda kalır mı dersen kalmaz (onların aklı kalır ama) takılırım 3 4 sene giderim tibete rahiplere giderim japonyaya taylanda falan savaş sanatı öğrenirim brezilyaya gider karnavalda çoşarım (bu arada fotoğraf makinası unutmamak lazım)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem
Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki:
ulan kelle
Mesaj tarihi:
ewt şu ülkede böyle oldu yoq şu ülkede bilmem ne köyünde kaldım cennet gibiydi resimleri falan mükemmel olur
insan kendini terbiye eder böyle bir yolculukla sıkıntılara karşı göğüs germesini öğrenir[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem
Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki:
ulan kelle
Mesaj tarihi:
chip sadece senın topgıın ıcerıgı hakkında konusyoruz zaten cvp verecek bırı senın msg ı okuduktan sonra verır[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
18 ine qel banada yer ayırtır..[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__
|||||Yapim aşamasında|||||

|||||||||||||||||||||||
01001010101011010010110
[spo1=rekksss]Savaş gazisiyim savaşta arka kolumu ön bacağımı kaybettim ama yıkılmadım biraz sendelendim son hatırladıklarımsa gomtanım fedaykinin kükremesi Silahhh Omzaaaa ve bize görevimizi vermesi görev:Kırmızı başlıklı kız operasyonu bilrsiniz kırmızı başlıklı kızı işte biz tarih yazmak için o hikayeyi değiştirmek için onu kurtarmaya gidiyorduk evin britain territory kuzey ormanlar civarında olduğunu bilgi edindik ve helikoptere 5 arkadaş bindik ufak bi harekatla kırmızı başlıklı kızı kurtaracaktık taki ormanda o salak sarhoş makinst tireni kırmızı ışta qecirmesi sonucu bize çarpması aslında (öhüüüü bööhüüüü) yol hakkı bizimdi (öhüüüüü böhüüüü) çarli tam geçiyordu o anda sarhoş tireni üzerimize sürdü ve kaza oldu tarihe girdik ama ilk helikopterle tirenin kazasını gerçekleştiren insanlar olarak ben bir gaziyim ve torunlarıma kırmızı başlıklı kızın hikayesini anlatıyorum tabi sarhoş makinistide.. [/spo]
Mesaj tarihi:
anlatamadigimiz bisi var.. 18ine gelene kadar nasihatlardaki gibide olsa en guzel yillarimizi kaybediyoruz. zaten kaybettik bolcana..arada @valeron hayatindan bezebilmek icin 20 leri falan bulmak gerekmiyor emin olabilirsin[signature][hline]kafama gore bi kabile bulabilsem afrikaya yerlescem..
Mesaj tarihi:

mesela annemler 2 hafta once malezyaya gıttıler bı kelebek cıftlıgıne gırmısler
ve su foto yu cekmıs babam bende boyle dolasıp hayatımda gormedıgım seylerı gormek ıstıyorum kısacası :)

[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
İnsan gibi değil hayvan gibi arazide yaşayacaksın eğer ki farklı bir hayat istiyorsan...

Yada Harleyciler gibi,bir motor alıp,benzin paranı çıkaracak kadar çalışıp tüm heryeri gezeceksin...
Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 03 Eylül 2004 22:08 tarihinde demiş ki:
ben de bazen portal açıp
world of darkness'e,
forgotten realms'e
planescape'e
ya da benzer fantazi/bilim kurgu dünyalara kaçmak istiyorum.
bazen herşey sıkıcı geliyor.

olm sen kaka yapsan o carrier has arrived sesiyle kaka has arrived dicek bi ses ztn [signature][hline]BonePART, 28 Temmuz 2003 23:25 tarihinde demiş ki:
kız olsam verirdim
o derece
euehuehue

curious about me ? here

[Bu mesaj cmrownz tarafından 04 Eylül 2004 00:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yya yok bizimkisi ole dunyayi gezmek falan degil.. , biz hayati yasamak ıstıyoruz[signature][hline]kafama gore bi kabile bulabilsem afrikaya yerlescem..
  • Yeni Oluştur...