badbuckle Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 selam :) zaman sıkıntısı yüzünden artık oynayamadığım wow accountumu satmaya karar verdim . accountta 82 blood elf paladin ve 64-65 civarlarında goblin shaman ve galiba 50+ leveldada bir troll hunter bulunmaktadır. zannedersem bi doluda alt karakter vardı. account dunemaulda oynanmak üzere alındığından karakterler genel olarak orda bulunmaktadır. herhangi başka bi serverda düşük level deneme amaçlı karakterler dışında birşey yoktur. galiba bir aylık ücretini ödediğimden hala açık account bi 15-20 günü falan var herhalde. secret question/answer , cd keyler , mail hepsi mevcuttur. ayrıca accountta yeni karakter açıp rahat rahat kasılabilecek yada varolan karakterlerin derdini halledebilcek kadar parada bulunmaktadır. fiyat olarak 175 tl düşünüyorum. yinede bir soru, öneri olursa burdan özel mesajla ulaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
badbuckle Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 150 ye düşürdüm fiyatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hiposin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 baltalamak gibi olmasın ama 80 falan en fazla eder yada wow-turk u dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
badbuckle Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 ya hadi 150 etmesinde 80 de etmesin abi 80 zaten kataklizm in tek fiyatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar