Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kırma vs Safkan


Manu

Öne çıkan mesajlar

Safkan dediğimiz türlerde heralde vakti zamanında kırılmış olan türler :)

Öss nubisi sorusu: Her ikisindeki genlerin toplamından bir safkan türün çıkabildiği iki kırmanın çiftleşmesinden safkan çıkma olasılığı, öss nubisi cinsinden kaçtır? Kaç yıl dersane tecrubesine bakar?[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

safkan kopek diye bir sey aslinda yok tabii ama safkan olarak adlandirilmasi icin literature girmis olmasi lazim. sen de cesitli kopekleri caprazlayarak daha once ortada olmayan degisik ozelliklere sahip bir kopek elde edersen gidersin bir veterinerlik fakultesine basvurunu yaparsin . daha sonra gerekli uluslararasi merciilerle (bunlar tam olarak neresi bilemioyorum) temasa gecip yeni turu tescil ettirebilirsin . detaylarini fazla bilmiyorum bu isin ama samsunda tanidigim bir kopek ciftligi sahibi var adamin tek ideali bu sekilde tescil ettirebilecegi bir kopek cinsi yaratabilmek . bunun icinde 3-4 veteriner arkadasiyla hummali bir calisma icersindeydi en son . pek cok antin kuntin kopek var adamin ciftliginde henuz basarili olamamis .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok oluyor oluyorda tam olarak isin kriterleri ne onu bilemiyorum . eger yoksa zaten bu bahsettigim kopek ciftligi sahibi bunu duyunca neler hisseder ? :D

saka bir yana bu dedigim adam baya ciddi egiliyor isin ustune takmis kafayi . hatta zamaninda sirf bu ise para yetistirebilmek icin kopek bile dovusturmus . daha sonra imkanlari iyilesince vazgecmis . cok seyi almis goze yani olmasi lazim eheheh[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...