speedy21 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Ankara sami ulus hastanesinde 0 rh- kan grubu kan verebilecek tanıdıgı olanlar bana özelden ulaşabilir mi acaba? Enfeksiyon kapmış bir arkadaşımız (Gizem Karagöz) için acil lazım Tel: 05337227919 kendisi şu an yoğun bakımda ve kanının en kısa süre içinde değişmesi gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 sözlüğe de yazalım mı? yazılımş sanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
speedy21 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 dasaaa said: sözlüğe de yazalım mı? çok iyi olur sonuçta ne kadar çok kişiye ulaşırsak bulma ihtimalimiz o kadar artar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=22125428 ok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 ufak bi search yaptım sleepingdeath ankaradaymış sanıyorum.. 0rh(-) hâlâ ankarada ise tanıyan bilen birileri varsa, ulaşıp sorabilir mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
speedy21 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 dasaaa said: http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=22125428 ok? teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 tüh 0 rh + ve daha şimdi şarap içtim. umarım yeterli kanı en kısa sürede bulursunuz geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
speedy21 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Arkadaşlar en son aldıgım bilgiye göre ne yazık ki tüm organları iflas etmiş bu saatten sonra yapalabilecek bişey kalmamış..Allah ailesine sabır versin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 dasaaa said: ufak bi search yaptım sleepingdeath ankaradaymış sanıyorum.. 0rh(-) hâlâ ankarada ise tanıyan bilen birileri varsa, ulaşıp sorabilir mi acaba? usta bi özel mesaj atsaydınız hemen gelirdim aklınızda bulunsun bundan sonra neyse allah acil şifalar versin kötü bir durummuş. Gerçi şu an Konyadayım ama :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar