Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kontör kartları hakkında

SeaGle

Öne çıkan mesajlar

Selam,

en uygun yeri konu dışı olarak belirledim, bence öyle, evet, sanırım.

Kontör kartı almam gerekti, şu ankesörlü telefonlarda kullanılanlardan. Normal TT kartı yokmuş, alo plus hede hödö bi kart verdi, aynı fiyata. Bi numarayı arıyorsun, karttaki pin kodunu giriyorsun. Sonra arayacağın numarayı çeviriyorsun.

Dedim bunun ne farkı var, aynı fiyata daha fazla konuşuyorsun dediler. Acil de lazım olduğundan aldım. Aradım falan bi sorun yok ama aklıma takıldı şimdi.

Hani ben zaten parasını verdim, ankesörlüden arıyorum, bana bişey olmaz da, benim aradığıma da ücret girmiyor di mi bundan? TT hizmeti üzerinden yapılan bişeyi TT ile aynı fiyata nasıl daha fazla süre sunabiliyor lan bana? Zarar etmiş olmaz mı? sdfg

İnsanları arayıp da onların faturalarına da para şaapmiyim? Baktım ne kart üzerinde ne tarife sayfasında açıklama bulamadım. Var mı bilen bu işleri? Kullanmayayım mı?

http://aplusteknoloji.com.tr/component/content/article/40/63.html

Şöyle bi sayfa var sadece, hakkımızda köşesi falan çalışmıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

paspatur said:

SeaGle said:

Olm öyle bişey varsa da kötü. İlkokul öğretmenimi aradım lan, ayıp olmuştur öyle bişey varsa. Yoktur bence.

insan neden acilen ankesörlüden ilk okul öğretmenini arar ki.
kandil diye mi acaba

evet ya, kandil diye ehüeh

5 yıl aynı öğretmenle okuduk, çok da iyi bi adam. İnanılmaz severim. Kandil, bayram vs ararım bi halini hatrını sorarım. Öyle bi vefa borcu işte eheh.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...