CheckRa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 bir gün geldin evime vazomu çalmışın hain kadın nie böyle yapıyorsun ben sana ne yaptım offf offff uçsuz bucaksız sahillerde dolaşırken seni düşündüm dediler sen ne düşünüyorsun dedim ben düşünüyorum Harika değilmi?DEĞİLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rightminded Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 girişi baya komik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 puahaha bu ne yaaaaa süperrr[signature][hline]AdEt_KaNi_EmEn_DrAqLa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Kitap çıkarmayı düşünüyormusnuz yardımcı olabılırım ısım grafık konusunda kitabın ismi Bizim osman olsun yoq o uo bölümündekine idi seninkinede vazosuz geceler koyalım ? :D[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında||||| ||||||||||||||||||||||| 01001010101011010010110 [spo1=rekksss]xharloan: yaw rexx ben qozluklerımı bulamııom nerede bunlar all allaa.. rexx: Olm senin zaten gözlüğün yoktuki xharloan: Hay allah :) [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar