Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rift: Zerg Hostile Guild Tanıtımı

RRa

Öne çıkan mesajlar

ZH Wants You!

Hardcore Raiding ve PVP guildimize Yeni Üyeler aramaktayız. Yeni bir başlangıç yaptığımız Whitefall EU serverında, Guardian tarafındayız. Sizde bizle birlikte RIFT'e yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Oyunun bilmediğiniz ve görmediğiniz contentini birlikte açabiliriz.

Hergün oyuna giren, karakterine özen gösteren, endgame contentin tamamını açmak ve bitirmek isteyen, massive pvp tecrübesine sahip oyuncular ile çıktığmız bu yolda şuanda aktif üye sayımız 30'un üstündedir.

Raiding ve Masssive PVP strateji ve taktikleri ile, yönetim yapısı ile, düzenlediği aktiviteler ve guild eventleri ile akla RIFT oyunu gelince ilk hatırlanmak istenen guild olmak için çabalıyoruz.

RIFT'deki 6.ayımızı geride bırakmış olacağımız Haziran ayında Endgame Contenti birkez daha Progress'a almış olacağız.

Haziran ayında Raid Rift, Greenscale Raid, World Bosslar Akala ve Baron tekrar başlamış olacak. Ve tabi ki RvR. Oynadığımız serverda eski, pvp lvlları yüksek, köklü Defiant guildlerine Shimmersand ve Stillmoor'da meydan okuyacağız. Ve onlarla işimiz bittiğinde sadece "Skill is the Power" diyeceğiz.

Temmuz ayı ile birlikte ise Soul River raid ve 10man contentine başlamış olmak istiyoruz.

0'dan birkez daha soyunduğumuz bu yolda her nefere her tere ihtiyacımız var.

Internet sitemizden ya da oyun içinden bizlerle temasa geçebilirsiniz.

Ingame: Abruzzi
Web: zerghostile.guildlaunch.com

Kısa kısa bir kaç bilgi daha vereyim. Ayrıntılı bilgileri yine internet sitemizde bulabilirsiniz.

- Ventrilo serverımız 50 kullanıcı limitli, düşük pinglidir.
- Guildimizde KÜFÜR edilmez.
- Yaş ortalamamız 30 üstüdür.
Sosyal ağlarda paylaş

Bayan olsa da olmasa da küfürlü konuşmayı doğru bulmuyorum. Doğru bulmamam dışında guilddeki herkezin sosyal haklarınıda korumak zorundayız. Bu oyunu kulaklık yerine hoparlörden dinleyen olabilir, babası ile birlikte oynayan olabilir, eşi ile oynayan olabilir. Insanların evinden içeri küfür sokmaya hiç birimizin hakkı yok. Bu konudaki şahsim düşüncem bu şekilde olmakla beraber Türkçenin güzel bir dil olduğunu düşünüyorum ve kendimizi ifade edebilmemiz için küfürün şart olmadığına inanıyorum. Küfürün hoş karşılanabileceği, tahamül gösterebileceği oyun esnasında anlar olabilir. Ağır adrenalin esnasında ağızdan kaçmış yada sinirle veyahut şaşkınlık ile söylenmiş küfürü herkez hoş karşılayabilir ama bizim özellikle guild içinde yasakladığımız; küfürlü sohbet.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
selamlar, forumda okuduğum kadarıyla leveling guildi değilsiniz fakat asosyal oyun oynamak pek tarzım değildir. Betadan beri Wow oynuyorum, kapattıktan sonra bugün itibariyle rift'i denemeye karar verdim. Eğer newbie üye alımınız var ise sizin serverda char açacağım.

Saygılar
Sosyal ağlarda paylaş

Riftte newbie ama mmo da tecrübeli oyuncuları alıyoruz. Daha önce endgame contentinde raiding olan bir mmo oynamışsan ki oynamışsın yaşın yada yaşının vermiş olması gereken olgunluğun çocuk yaşta değilse birlikte oynamaktan mutluluk duyarız.
Oyundan bana msj atarsan devamını konuşarak getirebiliriz. Ingame Alarma.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Her lvl ve classtan oyuncu alımız devam etmektedir. Aktif 60 üyemiz ile Whitefall serverının en aktif ve en çalışkan guildi olmaya devam ediyoruz.

GP, ROS ve GS için full t2(dengi/yakını yada r5 ve r6 sete sahip dpsler) geara sahip tecrübeli oyunculara çok acil ihtiyacımız var. 22 yaşın üstündeyseniz, ventrilo kullanıyorsanız, ilk mmo'nuz değil ise lütfen oyun içinden Alarma yani benle irtibata geçin.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Templar , Sentinel , Purifier cleric kasıyorum =) Tam anlamıyla heal a adamış durumdayım kendimide, lvl düşük fakat hızlı kasıyorum =) bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler =) Yanlız sanırım server transfer olayını gerçekleştirmek gerekicek yada gerçe daha düşük lvlim direk sizin serverda tekrardan kasmaya başlayabilirim =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...