Dobroski Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Ya arkadaşlar ben oyunda macrodaydım canım sıkıldı bı tane oyun kurdum cs gibi bişi tactical Ops dıye bi oyun. Sonra oyundan cıkdım monitör de renklerı bi daha beyaz görmeye başladım yanı renkler bıraz daha açılmış ama ayarlardan deil di bilgisayarın içinden bı sorun olmuş. her seyi denedım ekran kartını yenıden tanıttım. güvenlık kip e fln da girdim ama sonuç alamadım yardım edersenız cok sevınırım offf ya kaldı böyle ekran format atamamda bir sürü şey kurulu. MU ONlıne fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 yeri burası değil bu konunun. Ama sanırım renk kalitesini arttırmalısın.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Nomuka sonduta lay dimon ... Ada.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 özellikler-ayarlar-gelişmiş 'te gamma ayarlarını normale döndür. ama ordan değil diyosun. monitörün çözünürlük ve hz'siyle oyna. monitörün üzerindeki düğmeler ile uğraş. ha bi de yeri burası değil bunun...[signature][hline]who is tazmanyak? | www.willow.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar