odullusoru Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 2 farklı web server var. aynı db üzerinden çalışan. bir domain üzerinden gönderdiğim ajax requesti ikinci domainde cookie'yi algılamıyor. browser üzerinden algılamasına rağmen. nasıl tanıtabiliriz ajax request'de cookieyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Aynı makinedeler mi bu cookie kullandıgın siteler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 yok aynı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 phpsessionid'yi algilamiyordur cunku phpsessid senin browserine ve servera ozel, /tmp'de depolaniyor default Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 bir şeyleri algılamadığı kesin ama browser üzerinden yapılan işlemlerde bi problem yok. ancak browser da login olunduğu halde farklı domaine request gönderince cookie yalan oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Cookie nerde nasil calisir onu ogrenirsen faydasi olabilir aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 xmlhttprequest'lerde çalışmıyor demek ki ama kendi sunucusu üzerinden çalışıyorsa illa ki bir yolu vardır farklı domain üzerinden de çalışmasının. şu saatten sonra iframe e dönmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 di yine sokmuş lafı =) Neyse sen tam olarak yapmak istediğin şeyi söyle başka bir yolunu bulalım. Senin söylediğin şekilde olmaz oluru varsada ben bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 di sövmedikçe laf sokmuş sayılmıyor. şöyle yapmaya karar verdim ben, header'a allow origin denildiğinde farklı domainlerden de request yapılabiliyor ancak yine login oldu sayılmıyor tabi. iki çözüm var aklımda. birincisi iframe kullanıp iframe ile çağrılan sayfa üzerinden ajax request yapmak. ikincisi de bir şekilde doğrulama kodu kullanıp o kullanıcıya oradan login olmuşcasına hak verip işlemi devam ettirmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar