SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Anıtlar Yüksek Kurulu el koymuş o kayığa, çapa atıp ırakmışlar orda. Çürüyene kadar kalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 11625788 bunda o klubenin içindeki ördeğe nolmuş öyle editlerken mi oldu o heykeli çok beğendim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 fotoşapta neyleriyle oynadın genel olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 ordaki ördek büyük ihtimal hdr yaparken deforme oldu. çok dikkat etmemiştim ona. hdr de tone mapping uyguladım aslında photoshopta çok büyük oynama yaptım sayılmaz. sadece lens correction uyguladım etraf biraz kararsın diye ve hue/saturation falan yaptım diye hatırlıyorum. orjinal halini de koyayım aslında daha iyi anlarsınız: bu da oynanmış hali : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar