Prawler Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 astra alırım astra ya da golf[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: Thealon, 01 Eylül 2004 22:33 tarihinde demiş ki: Valla Bursa'da ben hiç bi kızın altında 206 Gti görmedim şahsen...206 Gti larıda kızların tercih etceklerini sanmıyorum...İstisnalar kaideyi bozmaz :) zaten gti nedir ki RC varken?[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Boccob koydugun resim 407 coupe mu ? çok benziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: BOccOB, 01 Eylül 2004 23:02 tarihinde demiş ki: hangi kızın altında performanslı araba gördün ki sıra 206 ya gelince celalleniyon? Alla alla neden cellalleneyim be sen kendinle karıştıryon galiba !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar