aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 2 zurafanin bogazina bicak dayaninca bitti mi? sonrasini eklememis kimse ilk mesaja. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 smarthan said: ya aslında filler ne hiç anlayamadım.misal animelerde falan ben gayet seviyorum geçmiş hatıraları falan filan izlemeyi.sonradan öğrendim meğer millet onalra filler diyo :P dedim ya kompleks projelerim var diye. bi taraftan çocuğun hikayesi. ilerde dallanıp budaklanıcak tabi ki. bi taraftan bizimkinin çocuğunu arama mücadelesi şeklinde gidicek hikaye filler o değil ya anime ile manga arasında belli bi bölüm fark olması gerekio anime eğer mangaya yetişirse, mangakaya zaman vermek için ana konudan sapıp , belli bölüm filler veriolar, elemnların farklı maceraları oluo mangada olmayan, karakter gelişimi vs olmayan hikayeler sonra tekrar mangadaki hikayeye devam edio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 mesela plaja gidip voleybol oynuyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 hadi ya sdf rezil olduk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 aquila said: 2 zurafanin bogazina bicak dayaninca bitti mi? sonrasini eklememis kimse ilk mesaja. evet 2. orda bitti. daha heycanlı olsun diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 sen şu an mangayı çizisoun animesini yaparsak senin zürafanın biz yaparız filler arada sen mesafeyi aç die . dert etme aquilanın dedii gibi zürafa lemur falna plaja gider plajda Tentacle falan gelir kapışırlar öle bişeyler yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ne alaka olm ana mevzudan sapan alakasız her bölüm filler olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 neyse ne de harbi hiç bi karakterin ismi yok. ne isim verelim bizim zürafaya oğluna kargaya falan filan? bi de fazla testesteron olmuş. bir iki dişi ekleyeyim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 yok lan dişi ekleme karınca yiyen ekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 onu eklicem çok süpriz bi giriş yapıcak da bi dişi şart. güzel çizebilirsem ilerde bizim zürafa ile erotik sahne falan da koruk belki sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 isim diyoduk en son ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 zürafanın ismi ne ki lal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 isme gerek yok, cinsiyete de, hayvanin cinsiyeti mi olur lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 dişiye gerek olmaz olur mu. klasik barda karşılaşma sahnesi falan. dövüşçü olması lazım ama. ee isimler ne olsun karar verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 nalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 zürafaya hoca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 dasaaa said: yok lan dişi ekleme karınca yiyen ekle ABİ BU NASIL İSTEK AHAHAHA 5DK DIR GÜLÜYORUM ARALIKSIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 dasaaa said: yok lan dişi ekleme karınca yiyen ekle adam haklı yoksa http://verydemotivational.files.wordpress.com/2010/01/129088374954134504.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 3. seri de bitmeye yaklaştı. yine bir kapak tasarladım. pek beğenmedim bn nedense. talep olursa değiştiririm tasarımı http://i54.tinypic.com/1zlakqq.jpg edik: kolu düzelttim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 sağ üstteki ekmek mi kalkan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Kargayı çok tuttum sjksdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Aluriel said: sağ üstteki ekmek mi kalkan mı? eheh fail bi kalkan girişimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 valla halk ekmeğe de benziyor da ondan sordum :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Yavru zürafanın bile vucut şekil bizim karga göbekle geziyor hala :D Pelerin süper duruyor bu arada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 smarthan said: 3. seri de bitmeye yaklaştı. yine bir kapak tasarladım. pek beğenmedim bn nedense. talep olursa değiştiririm tasarımı http://i54.tinypic.com/14o2ahe.jpg güzel güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar