Valeron Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 aramada bu konuyla ilgili hakikatli bi topic göremedim arkadaşlar,oysa bi çok arkadaş bunu merak ediyo,en baştada ben. şunu öğrenmek istiyorum ben yurt dışında master yapmak için,en az kaç ortalamaya sahip olmalıyım,dil sınavı haricinde aldığımız sertifikaların herhangi bi etkisi oluyor mu ? en önemlisi ortalama,amerikada bi finans master için kaç ortalama lazım sağolun varolun aydınlatın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 okulların ve programların farklı önkoşulları vardır, ama genel olarak 3.0 üstü not ortalaması gerekiyor sağda solda yazana göre. dil sınavı dışında işletme finans vs. konuları için gmat isterler büyük ihtimalle. bir de iş tecrübesinin faydası olabilir. birebir o bölümlere başvurmuş veya gidip okumuş olan varsa daha doğru fikir verir. ama ilk adım olarak okulların sitelerini detaylı incele, hepsi yazıyo bunların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 abi baktığım 3-5 okulda not ortalamasından hiç bahsedilmiyor, sat isteyen var gmat falan isteyen var. o nası olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 halbuki 27 tane filan konu var bununla ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 akilanın hesaba yazdırın o sizin adınıza yapar masterı, adam alışık zaten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Finanssa Sina halleder yarim donemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar