souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 arkadaslar cd-rom bozuk oldugu için hariciden format atmak istiyorum.Bende windows'un iso dosyası var bunu daemon tools ile acıp sanal cd rom daki dosyaların hepsini harici atsam ordan format atabilirmiyim veya nasıl yapabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 windows 7 usb dvd download tool bununla harici diskin icine isoyu yukleyeceksin, harici diske format atacak aklinda olsun. Boot ederken gösterip yuklersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 hariciye windows 7 mi kurmuş olacak ? Sonra pc hariciden mi windows kullanmış olarak başlangıçta ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 benim demek istediğim usb bağlantısı ile hariciden kendi bilgisayarıma nasıl format atarım.Windows 7 cdsini kullanmadan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Benim dedigimde o zaten, nasil uc bucak bisey dusunuyosun anlamadim. Harici disk ustune windows 7yi kurmanin ne anlami var niye öyle bisey tavsiye ediyim allasen? Haricinin uzerinden windows 7 kuruyosun iste, dosyalari kopyalayip hariciye atarsan kurmaz senin dedigin gibi. Benim sana dedigim program, haricine format atiyor önce, sonra windows 7 isosunu gösteriyosun ve o isonun icindekileri harici diskine bi guzel kopyaliyor harici uzerinden isntall edebilmen icin, harici diskinide baslangicta f12'ye yada artik kartinin boot tusu neyse ona basarak gösteriyosun, böylece harici diskin uzerinden windows 7'yi bilgisayarina kuruyosun. Anlatabildim heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 souldarkorn said: benim demek istediğim usb bağlantısı ile hariciden kendi bilgisayarıma nasıl format atarım.Windows 7 cdsini kullanmadan ? öncelikle bilgisayarın bios undan usb boot desteği var mı yok mu bakman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar