Zagg Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Seni hiç ağlatan bi müzik oldumu Yada ağlamak için dinledinmi Belki gözyaşları sana uzak kalır Belkide benden daha yakındı kim bilir.. Sen hiç ağladınmı Hiç gülerken acı hıçkırıklara boğuldunmu Gülmek insana kolay geliyor ya ağlamak Oda bi ağlatan kadar zor olsa gerek Beni güldürende ağlatanda sendin Bunu bilmiyordun ama bi o kadarda biliyordun Ağlamakta gülmek kadar kolay olsaydı O zaman gözyaşlarının bi anlamı kalmazdı Benim için hala bir damla kadar özelsin Ama senin gözlerinde bir damla olamadım Belkide ondan bu damlalara sebep oldun Kim bilir.. Vizyon tele tuba'nın müziklerinin içinde mektup diye bir parca vardı onu dinlerken yazdım hiç bi müzik beni bu kadar etkilememişti..[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında||||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Çok güsel olmuş tebrikler[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rightminded Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 bence hiç durma dwm et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Şöyle bişy yaptım.. Böyle daha hoş Çalan müzik dinlediğim müzik değildi onu ftp ye atıcam dinleyenlerde benim gibi dökülür belki :)[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında||||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 rexx süpersin olm :) senin yanından 1 hafta oldu uzaklaştım şiir flen yazmaya başladın :) ama bak bu senin değil Can Yücel'in. ver paramı. ps. iddiaya girdik güya beni kandıracak ama hey yafrum hey.. [spo1=yaLanÇı rekis]bu kadarsın olm ver 50 milyonumu senlemi uğraşacam ya alala çattık rekismidir nedir. bittin sen :)[/spo][signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them. |Xharloan| Fredy Tanık olsun mavi gozlu Istanbul firardayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Lan ismini söylemekte zorlandıqım insan ben sana onu ben yazdım dedım ama yanlış lınk vermısım çekemııon demiii ÇatLaAaAAaà`æ`ææ[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında||||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 bende bir kaç gün içinde hatundan izin alırsam kendi yasdığım şiiri yayınlayımda gor.[signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| | ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Yaz yaz açılırsın..[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında||||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spexy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 lol :)[signature][hline]:))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 :)[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında||||| ||||||||||||||||||||||| 01001010101011010010110 [spo1=rekksss]Savaş gazisiyim savaşta arka kolumu ön bacağımı kaybettim ama yıkılmadım biraz sendelendim son hatırladıklarımsa gomtanım fedaykinin kükremesi Silahhh Omzaaaa ve bize görevimizi vermesi görev:Kırmızı başlıklı kız operasyonu bilrsiniz kırmızı başlıklı kızı işte biz tarih yazmak için o hikayeyi değiştirmek için onu kurtarmaya gidiyorduk evin britain territory kuzey ormanlar civarında olduğunu bilgi edindik ve helikoptere 5 arkadaş bindik ufak bi harekatla kırmızı başlıklı kızı kurtaracaktık taki ormanda o salak sarhoş makinst tireni kırmızı ışta qecirmesi sonucu bize çarpması aslında (öhüüüü bööhüüüü) yol hakkı bizimdi (öhüüüüü böhüüüü) çarli tam geçiyordu o anda sarhoş tireni üzerimize sürdü ve kaza oldu tarihe girdik ama ilk helikopterle tirenin kazasını gerçekleştiren insanlar olarak ben bir gaziyim ve torunlarıma kırmızı başlıklı kızın hikayesini anlatıyorum tabi sarhoş makinistide.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar