Jaruza Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 sorun, bilgisayar arada sırada mavi ekran hatası verip reset atıyor.hata ayrıntılarında minidump hatası olarak görünüyor.internette baya araştırdım önerilen her şeyi uyguladım düzelmesi için ama olmadı.son olarak burdan yardım isteyim dedim.konuyu araştırdım ama bulamadım daha önce açıldıysa kusura bakmayın.minidump ı açan debuggerlar fln varmış.bu illeti düzeltebilmem için yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 minidump hatasi diye birsey yok basta. hata raporu minidump olarak kaydediliyor. bunlari microsoft un windows debugger(Windbg) ile veya xcrashreport gibi 3. parti yazilimlarla okuyabilirsin. eger okudugun dumplar tutarli degilse (her seferinde ayni/alakali hatalar) problem %70 ramlerinde, %20 hdd gerisi de kalan donanimdandir. kendin manalandiramazsan 4-5 ozet rapor sonucunu koy buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 bence anakartta var bişeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 herhangi bi yerinde herhangi bi sorun olabilir işte.onu demek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 tamam o zmn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 zaybird kafan mı güzel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 bilmiyorum abi ya,kız beni terk etti kafam acayip bozuk ondan olabilir.saçma sapan şeyler yazabilirim.1-2 gün dikkate almayın beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar