Theron Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Iyi akşamlar, Günlerdir yüksek ping sorunu ile boğuşuyorum, google'ın G'sinden girdim E'sinden çıktım bi türlü çözemedim şu sorunun sebebini.. Download yaparken herhangi bi sorun yaşamıyorum ancak web sitesine girmeye kalktığımda gidip çay döküp gelecek kadar bi zamanda açılıyor siteler Modem Durumu Normal görünüyor; # Yurtiçi bi serverdan ping test yaptığımda bu; # Yurtdışı bi serverdan ping test yaptığımda da bu sonuc'u alıyorum # internette el alemin pingtest'ine baktım kimsenin ki bu kadar çok değil özellikle yurtdışı pingtestlerinde, benim sorunum nedir bileniniz var mı ? ps. Bilgisayarını tarat, virüs vardır malware vs. kur demeyin K.sky PURE, Anti-Malware, Z.AlarmFirewall var bu bunlar orta seviyelerde interneti kasacak ping yükseltebilecek hiç bir özelliği aktif durumda değil. İnternet Cins-trağı 'uydunet'. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 bende uydunet kullanıyorum sydney ping'in normal ama istanbul ping'in yüksek bölgesel bi çalışma yapılıyor olabilir uydunet'e telefonla sorarsan öğrenebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 istanbul, mecidiyeköy'de sorunsuz uydunet şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theron Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Teknik servis yeri evime çok yakın adamları kolundan tutup götürüyorum eve, tek yaptıkları şey (Cable Upstream,Power ile Cable downstream,Power) değerlerini kontrol etmek, nanay elemanları var zaten. Sorun şu diyemiyolar adamlar utanmasa ping ne abi diyecek o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 theron'a tamamen katılıyorum.Acıbadem'de gectiğimiz bayramdan beri sıkıntı cekiyorum uydunetten.20 defa arıza kaydı verip caırdık adamları.Tek yaptıkları gelip kutunun icine ellerini 15 saniye sokmaları ve gitmeleri.O da bir halta yaramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m3g4kill Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Acıbadem ve Kadıköy tarafı bariz sorunlu uydunet.Ama aynı bölgeler ttnet için gerçekten belki de en verimli en iyi pingleri aldığınız yerler . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m3g4kill Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 uydunet yetkilisi geldi adama " jitter bu kadar olmamalı " diyorum pingtestlerde . 4-10 arası çıkıyor jitter genelde Acıbadem'de . Yetkilinin cevap da güzel ama : " Jitter olur ya Acıbadem burası " . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar