Buddha Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Ahahahahaha yok artık daha neler :D Hon'da eğitim modunu açtım 1920x1080 hiç takılma yok tertemiz. Şimdide Guitar Hero III'u test edeyim :D
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Sıfır ısınma arkadaşlar 13 saat oldu yaklaşık 7 saatir oyun oynuyorum hala sıfır ısınma. Hafif ısınma bile yok. Bu kadarını beklemiyordum, memnunum gayet başarılı bir model.
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 donma değil o buddha sen windows 7 kullanmamışsın sanırım.. otomatik ayar olarak hibernation'a giriyor ve harddisk'i kapatıyor, mouse'u hareket ettirip 30 saniye beklesen açılırdı =)
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 yok yok kırmış işte. bozmuş ilk günden
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 kertenkel said: donma değil o buddha sen windows 7 kullanmamışsın sanırım.. otomatik ayar olarak hibernation'a giriyor ve harddisk'i kapatıyor, mouse'u hareket ettirip 30 saniye beklesen açılırdı =) Abi kahretsin niye 30 sn :D Doğrudur ilk defa Win 7 kullanıyorum. Eyvallah bilgi için yoksa bir dahakine götürecektim boşu boşuna mağazaya =)
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Isınma sıfır ama fan biraz hızlı çalışıyor sanki. Fan sesini duyabiliyorum, arada dahada hızlanıyor işlem artınca sanırım o zaman baya duyuluyor. Ama cızırtı falan yok. Oyuna girince hızı daha artıyor. Fazla yani fan sesi. İlk açtığımda sanki pek ses yoktu yada ben dikkat etmedim. Bir yandan ısınmaması iyi ama biraz rahatsız ediyor bu ses. Soldan havayı dışarıya atıyor ama hiç sıcak hava gelmiyor :D Isınmadığı halde niye böyle hızlı dönüyor anlamadım.
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Fan coştu ya sadece msn açık 7 sn normal hızda 5 sn hızı artıyor ve tekrar düşüyor. Ki normal hızda bile sesi rahatsız edici. Garantiye mi kaldık? Az önce film koydukları film kesitini açtım yeşil renk gelip gidiyordu ekrana. Garantiye gonder bekle daha yeni aldığın aleti 1 ay offfff Enteresan reset attım pcye tekrar açtım demo filmi bu sefer sorunsuzdu. Sizce neden öyle yeşil renk gelip gidiyordu bu sorun tekrar mı?
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mağazaya teknik servise gösterdim. Bu notebook ile diğer notebookların sistemi aynı olmadığı performanslarının farklı olduğunu bunun daha büyük fanı olduğunu söylediler. Bu yüzden bu vınn sesi normalmiş. Her notebook'ta varmış bunun fanı daha büyük diye biraz daha fazla. Cızırtı yada sürtünme olsaymış sorun olurmuş şu an normal fan sesi geliyormuş. Oyunlarda daha çok ses çıkarıyor dedim oda normal işlem arttığı için fanda hızlı dönüyor hatta bu iyi bişey dedi. Bazen oyundan çıktıktan sonrada devam ediyor dedim. Oda normalmiş, soğutana kadar hızlı dönmeye devam eder dedi. Buda iyi birşey benim işlemcim yandı soğutmuyor diye dedi. Sen birde HP notebookları gör falan dedi. Bu bildiğin fan sesi, bu sisteme bu fan falan dedi. Bunları söyledikten sonra bende garantiye gönderme gereği duymadım. Isınma problemide yok, ısınmasın diye bu sisteme yetecek kadar büyük bir fan takmışlar sanırım. Soldaki havalandırmadan baya bir üflüyor makine. Isınmadan iyidir. Madem bu ses normal 2 hafta garantiye gönderip boşuna beklemiyelim dedim geri getirdim. Benim odada baya sessiz sakin sadece notebookun fan sesi var o yüzden dikkatimi çekti heralde.
Öne çıkan mesajlar