Myzreal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Infinity serveri acık gorunuyor orda bulusak ne dersın sımdı 2.2 gb baya uzun surer ındırmesı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 abi bana 1 saat wer sora buluşalm ok?[signature][hline]E-ih Ido <> Eclipse TKM-Master Rifleman-Fencer "Long Live Rebellion!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myzreal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 ok kasma kendını benım ıcn. sımdıden cok saol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 abi müsaitsen europe-chimera server ına gel /tell heelzebul ulaş bana ok ???[signature][hline]E-ih Ido <> Eclipse TKM-Master Rifleman-Fencer "Long Live Rebellion!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 abi eclipse açıldı gel :)[signature][hline]E-ih Ido <> Eclipse TKM-Master Rifleman-Fencer "Long Live Rebellion!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myzreal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 beyler su an oynayan var mı aranızda (online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 YOK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 myz abicim eclipse de saat 4-5 ten sora gece 1-2 ye kadar online im ve boşum oldman beklemekten işim yokkk gücüm yok gel işte tell at oyun içinde[signature][hline]E-ih Ido <> Eclipse TKM-Master Rifleman-Fencer "Long Live Rebellion!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 off be ya adam daha yeni baslamis adami 120 tane ayri servera caarmsin yardim mi edecen yoksa adami baslamadan mi bulandirmaya karar verdin. kardes sen oyuna baslayinca bi /tell sad yada cevap yoksa bi /tell sadness yap ve beni baymadan bilemedigin anlamdigin seyleri sor vakit oldukca analatirim ben sana. dantooineye falanda gelme evet turklerin sahip oldugu sehirler bu gezegende ama sen oyunu bilmiyon ve bu gezegen senın ıcın bıraz agır olabılır o yuzden tatooine yada nabooda takıl buyuyunce az 1 hafta yada 2 hafata sona dantooıneye gelırsın.[signature][hline]Army Captain of Vader Guardian of [TURK] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar