Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Farklı bişeyler yapmak

Chiptech

Öne çıkan mesajlar

evaat 2 gün önce Cermy' yle CeBIT midir nedir ona gitmeyi planlamıştık dünde son rötüşları yaptık. Saat 8 de kalkıcak 9 da levent metroda olucak saat 10da AKM nin önüne gelecek özel CeBIT otobüsüyle gidicektik sonrada sinemaya gidicektik..

peki noldu? Gece yatmadan alarmı kurdum mis gibi saat 8 e hatta telefonuda kurucaktım ama sızmışım. Sabah telefon çaldı cermy "nerdesin olm hadi cabuk yaa!!" dedi uyandım ve bi baktım saat kaç? he kaç? 09.03! sevgili saatcim ötmemiş yada ben duymamışım. Neyse aceleyle giyindim çıktım 500mt lik levent metroya taksiyle gitmek zorunda kaldım koşamazdım çünkü göbeğim vardı. neyse buluştuk 09.22 de falan gittik taksime akm ye ama ne vardı? kalabalııık! güzel güzel kızlar vardı biz onlara bakarken bi otobüs geldi bütün güzelleri topladı gitti Bilgi Üniversitesi Otobüsüymüş atlicaktım içine ama ayıbolur dedim. Sora saat 10.10 da otobüs geldi ama nası? dolu olarak! bizde gittik Beylikdüzü otobüsüne bindik falan gittik neyse bayık oralar. Önemli Noktalar. 1. bölümdeki standdaki kızlar çok güzel. diğerleri de eh yani güzel. Panasonic 5 yıl sora insanı sapık edecek aletler çıkarıyo.

1. Gözlük, mesaj gelince gözlüğün camında okuyosunuz veya film izliyosunuz.
2. Küpe aynı şekilde telefonla konuşurken kulaklık yani.
3. Bilezik.
4. telefon ama nası telefon? cam bi kapağı var yana doğru açılıyo hologram gibi mesaj falan oraya yansıyo. ha bide telefonu bumerang gibi fırlatıyosunuz havada resim çekip elinize geliyo.(doğru)
5. en son fe süfer özellik cam bir asa. Mesaj gelince tepeden havaya yansıtıyo yani hologam gibi havada, tavanda değil. ve bütün ev aletlerini kontrol edebiliyorsunuz.

neyse bunları geçersek dönüş yolculuğu baya zordu 1 saat ayakta durmak. sora sinemaya gidelim dedik girdik sinemaya noldu? önde bikaç tip var konuşuyolar sigara içiyolar falan bende genelde konuştuum için bişi demedim ama orda bi herif vardı cocuklar kufredınce "kes sesini lan it bi daha konuşursan senin azını burnunu dağıtırım" dedi. Çocuklar tırstı. Neyse filmi izliyoz ara oldu bi baktım önde oturan bi genç tanıdık geldi. Sora ara bitti o gence dikkatlice baktım uykuduzluktan gözleri şişmiş bi genç kim peki bu genç? Alexi_Septimus tabiiki :D Yanındaki herifi tanıyamadım valla bilemicem. Neyse yani sonuç olarak farklı bişi yapmayı denedinizmi? deneyim yavaş yavaş başlayın yani ben mesela 40km ayakta yolculuk yapmamıştım yada o kadar uzağa gitmemiştim daha önce ya da gittimde hatırlamıyorum ya gitmişimdir heralde.. Peki bi daha gidermiyim? tövbee!!! 15 milyon giriş parası verdim ruhumun bi parçası koptu bea!!! Gidin görün ama cmt-pazar gidin hem kalabalık olur hemde 10 milyon verirsiniz. Ha bide otobüsle gitmeye değermi? değermi hiç değermi değermi değermi söyleee bir rüyaaa.... grupça araba falan bulun ben annemi kandıramadım babamıda kandıramadım kaldık öle yani ama güzel fuar beyendim.. :horace:

bu arada resim koyucam sonra Cermy de resimler kamera götürücektim unuttum telefonla birşeyler çektik ama ne çektik bilemiyorum :-P[signature][hline]çiptek: ne içtiniz?
arkada$: herşeyiöarghhh
Sosyal ağlarda paylaş

resmi Cermy koysun çünkü o çekmişmiş o koyarmış ben bigün koyacam ya neyse..

- resimleri ben koyucam sen koyma ok?
- koyarım alallalaa

böle diyen bi adamı öldürüp kurtulucan. siz siz olun arkadaşlarınızı paticiğe bulaştırmayın çünkü o arkadaşınız tek huzur bulduğunuz yer olan paticikte de huzurunuzu kaçırabilir.[signature][hline]çiptek: ne içtiniz?
arkada$: herşeyiöarghhh
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...