RaVena Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Burası Turkiye Her An Herşey Olabiliyor ...[signature][hline]-------------- -[b]| A/P 07 | - --------------[/b] Look for the girl with the broken smile Ask her if she wants to stay awhile And she will be loved She will be loved.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Türkiye bir boka saplanmak üzere tam sürat gidiyor ama dur bakalım.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Daha Çok İlerliyemiceze Tam Tersi Batıyor Bence ..[signature][hline]-------------- -[b]| A/P 07 | - --------------[/b] Look for the girl with the broken smile Ask her if she wants to stay awhile And she will be loved She will be loved.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Geçen sene Kadıköy'deyim.Abim ile buluşcam gece olmuş 12.Neyse Bahariye'den çıkıyorum yürüyerek.Çingeneler'de çöp fln topluyorlar. Bi velet geldi yanıma. Velet:"Sigara var mı?" Ben:"Yok." Velet:"Nasıl yok lan?" Ben:"Anlamadım." Velet:"S.ktir git lan." Ben:"Ne diyorsun lan sen?" Velet:"Ulan bekle burda delikanlıysan." Neyse boşwer dedim yürüyorum.Arkamdan böyle şişşt fln bağırmalar.Arkaya bi döndüm böyle benim yaşlarda bir çingene.Yanında o çingene.Durdum.Geldiler yanıma. Velet:"Aha bu." Çingene:"Ne ayaksın lan sen?" Ben:"Ya bi git işine." Çingene:"Sen çocuğa niye ayak yapıyorsun olm cvp versene?" Ben:"Bela mı arıyorsun olm?" Çingene:"Ulan gece gece bi koycam." Ben:"La havle." Yoluma devam ediyorum böyle nasıl ama deli ediyorlar.En sonunda bir laf etti: Velet:"Puahuea süüüüt yürü beeee.Annen nerde lan o kurtarsın." Çingene:"Anneni s.keyim ben senin." Şu Dünya'da Aile Fert'lerime+Sevgilim'e bile birisi bi laf etsin.Felsefe felan dinlemem yerim adamı.Bu kadar büyük konuşuyorum.Kimsenin annesine babasına durup dururken küfür edilmez. Gittim çat koydum kafayı.O diğer p.çide tekmeledim.Ama nasıl sinirliyim şu an anlatırken bile delirdim aklıma geldikçe. Sonra bu üstüme kapıldı.Geri kafa ile ağzına koydum bi tane.Orada bi dönerci vardı o ayırdı sora.Bu böle:"Alfamına kolforum ulefann."diye birşeyler diyor ama :) Sonradan bunun sülalesi geldi tabi ben direk vın ehehe :)[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: Ra_d, 02 Eylül 2004 22:30 tarihinde demiş ki: her geçen gün polislere olan güvenimi kaybediyorum hiç yoktu ki bende :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! karpuz, 09 Haziran 2004 22:39 tarihinde demiş ki: Karpuz, afrikaancada Uçan manda boku demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Gecen ıntte dolasıodum bı fransız serverına gırdım adaml muhabbet edıoduk nerdesın falan turkum dıyınce adam sogudu bırden megerse Turkıyeye tatıle geldıgınde adamı soymuslar bı daha gelmem cok kotu bı ulke falan sayıp durdu anlyacagınız ıcım cız ettı...[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. . Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: mostar köprüsü mü ==================== hatalıysaMSNarayın:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 muahuahuah bnm kuzen Fransız'ı dolandırmıştı çok ii hatırlıorm ya yarılcam mauahaha Adamda tam salakdı ama warya mauahahuaha Ulan hawuz bizim dedik herif 35euro werdi 3 kişi için muahuahha[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos | [Bu mesaj Laistragon tarafından 03 Eylül 2004 02:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: Laistragon, 03 Eylül 2004 02:07 tarihinde demiş ki: muahuahuah bnm kuzen Fransız'ı dolandırmıştı çok ii hatırlıorm ya yarılcam mauahaha Adamda tam salakdı ama warya mauahahuaha Ulan hawuz bizim dedik herif 35euro werdi 3 kişi için muahuahha Al ıste zıhnıyete bak Aferın buyuk ıs basarmıssınız Sızı nobel odulune aday gostermek lazımmıs ya nasıl kacırmıslar[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. . Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: mostar köprüsü mü ==================== hatalıysaMSNarayın:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 +1 Bir turist bin turist ve hatta bir lisan bir insan.[signature][hline]Life has a funny way of sneaking up on you When you think everything's okay and everything's going right Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 eee abi dewir keriz dewri :) ya ama cidden şimdi bırakalım bunlarıda yabancılarda çok salak.Türkler naapsınki ?[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 O salak yabancılar ulkeye dovız getırenler farkındamısın ?[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. . Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: mostar köprüsü mü ==================== hatalıysaMSNarayın:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Sanki Türkler çok zeki. Mesela Türk parası en değersiz para değil. Evet evet.[signature][hline]Life has a funny way of sneaking up on you When you think everything's okay and everything's going right [Bu mesaj Eraq tarafından 03 Eylül 2004 02:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 daha fazla bela için tıklayın :) LoL[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! karpuz, 09 Haziran 2004 22:39 tarihinde demiş ki: Karpuz, afrikaancada Uçan manda boku demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Ya Cico birşey anlattık a.zıma sı.tın resmen ya. Arkadaşım ben milleti dolandıralım mı diyorum? Siz bu zihniyeti bırakın bakın beni dinleyin.Öyle İngiliz'ler varki Türk'leri dolandırıyorlar hiçmi bilginiz yok?Hiç mi gaztede görmüyorsunuz? Herif araba kiralıyor Bodrum'dan.Araba ile Almanya'ya geçiyor.Nerde Araba hani?Bulabilirsen bulda banada haber ver. Almanya'daki Türkleri aç bırakırken gelipde bize mi diyorlar sanki biz Türkiye'yi çok seviyoruz diye. Sana ben kekle mi diyorum milleti?Sadece bir anımı yazdım ben buraya.Biz Prawler ile Tophane'de eğlenirken yanımıza Büyük Elçi geldi.Adamla neler yaptık anlatsın sana Prawler.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: Xaer_Aloneheart, 03 Eylül 2004 01:41 tarihinde demiş ki: bu adamlarla kurtlar vadisinin ne alakasi var?? saçmalik resmen..kurtlar vadisi yokken gasp yok muydu? dayak yok muydu?? yaralama falan yok muydu? alla alla.. birisi cikio dio ki kurtlar vadisi cok kotu yonlendirio.. HUrrrraaa herkes yuklenio nolsa kurtlar vadisi.. biraz daha gerçekçi olun.. bunlarin %50'sinin sebebi ruh hastasi rahsan ecewitt'in cikartttirdiigi genel aftir.. Burda Kurtlar Vadisinin varyasonlarını tartışacak degılım. Kurtlar Vadisinin Cahil kesimleri etkiledigi yadsınamaz gercek. Gazetelerde haberlerde falan cıkan olayları hatırlayın az da olsa var boyle ınsanlar benım cevremde bıle var. Onlar gibi davranmaya çalışan insalar var bunlar gerçek. Kurtlar Vadisinin yaygınasmasından sonra bu tur olayların ozellıkle Gasp yada Yankesıcılık degılde daha cok nedensiz yere karsısındakıne dayılanmanın kavga hır gür çıkartmanın yaygınlaştıgıda bi gerçek. [signature][hline] The Truth is out There [Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 03 Eylül 2004 02:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 YA Adam büyükelçi değildi abartma Leist bi kere, Adam Ürdün'lü Bürokrat. Tophanede adamla bilek güreşi yaptık sonra korumasıyla yaptık. Kazanana 100 $ mı 300 $ mı ne vercekti. Tabi eziler =P[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Ama harbidende vericeklerdi çünkü çok iyi hatırlıyorum parayı masaya koydular. AHH ULAN SERDAR YA ALAMADIK YA O PARAYI ONA YANIYORUM :D[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Ben gelseydim. Allem eder kullem eder alırdım valla..[signature][hline]Unoffical Paticik Kaillera Server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 ahaha yavaş al[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 abi ben hiçbirşey anlamadım bu ayzıdan. şimdi biri dolmuş beklerken 2 kız saldırıyor üstündekileri mi parçalıyor? bu kişi kim peki erkek mi bayan mı? kendisi armut toplamakla mı meşgul bu arada? yoksa kızlar bıçak filan mı çekiyor?[signature][hline]I, Raid3r msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 walla konu sapıttı[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 mauahuha her ikisi[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 said: Laistragon, 03 Eylül 2004 02:10 tarihinde demiş ki: eee abi dewir keriz dewri :) said: Laistragon, 03 Eylül 2004 02:14 tarihinde demiş ki: Arkadaşım ben milleti dolandıralım mı diyorum? Laistragon bence bir daha okumalısın yazdıklarını... Kötü bir şey yapılmış,ve buna gülmüşsün. Herneyse... İşim sırrı poliste yatmıyor.Bir güzel Jui Jitsu öğrenip 10-20 kişiyi dövmede,güzel bıçak atmada,güzel katana ve silah kullanmada bitiyor.. Ben en iyi balta kullanıyorum onuda alamıyorum yanıma :P[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 çok bi rezillik bence bu olay.. sürekli yapıyormuş üstelik tipler. polisler ise kadını 2 saat tutup serbest bırakıyormuş. bizim gerizekalı polis teşkilatından ancak bu kadarı beklenir. çevik kuvvet'lerden yardım istersin, yok efenim biz o konuya bakmıyoruz. saçmalığa bak..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 said: nedanko, 02 Eylül 2004 22:38 tarihinde demiş ki: Polis mi? Oda kim? Ha mafyadan bahsediyosun... Polis Türkiyedeki en büyük mafyadır.. Güya burada paso dolaşıyorlar. Ama insanlar gasp ediliyor öldürülüyor.. ben gaspa uğradığımda polise gittim dialog şu... - Merhaba memur bey beni dün gece evimin önünde gaspettilerde.. - Neresi - *** - Orada gece vakti gezilmez ıssız sesizdir bilmezmisin. Kendin kaşınmıssın. -?!? sadsa .. Evime gidiyodum.. -Orası tehlikeli -Evimin 50 metre ilerisi nerden gidicem ? Daha sonradan öğrendimki , buralarda herkes gaspa uğramış, arkadaşlarım hepsi.. Ve polis bu gaspçılarla işbirliğindeymiş. Kırışıyorlarmış paraları. oha be komplo teorisi yaratmi$sin daha neler burdaki polis geliyo oraya iki ekip yolluyo sivil bekletiyo gasp edeni aninda yakaliyo [ortakoy gerci artik istinyedeyim][signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar