teenboi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 ya spider man 2 de mysterio's calamity bölümnde takıldım.O devasa şeyi nası öldürçez ya???
Raistin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 bilen banada soylesin anlından opucem soyleyeni
malcolm Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Orda biraz eteraflardaki binaların arkasına saklanmam lazım hangi taraftan fuze geliyosa onu gorebilicegin uzak bi yere gecip saklanın sonra fuze gecınce 2 ag atıp yıne saklanın. Mysterio bayılıncada ustteki buyuk camı kırıp mysterioyu dovuyosunuz. Ama zaten oyunu begenmedim cok kısa olmus orayı gectikten sonra da doc octu yeniyosunuz bitiyo.
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 eheh konsolun nelere kadir olduğunu öğrenmiş olduk. PS2 versiyonunu oynayın ve harcadığınız zamana ağlayın heheee[signature][hline]-Houston. Bi sorunumuz var. -Nedir yiğidim. -Uyumam lazım houston ama uyuyamıyorum. -Bi ayran yapıyım yiğidim uyursun
nameless Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 +1 ama hem bilgisayarınız hem ps2niz olsun daha iyi :D (bkz: tecrübe konuşur)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle
Öne çıkan mesajlar